Mag ik blijven rijden met een barst in mijn voorruit?

Met een klein sterretje in je autoruit kan je in principe gewoon blijven rijden maar het is wel verstandig om de inslag snel te laten herstellen. Doe je dit niet, dan kan het sterretje doorscheuren door schokken en temperatuurverschillen. Als het sterretje doorgebarsten is, wordt een vervanging noodzakelijk. Een herstelling duurt slechts 45 minuten, het is 6 keer goedkoper en veroorzaakt minder CO2-uitstoot dan een vervanging.

Een barst in je voorruit laat je best zo vlug mogelijk vervangen. De voorruit bepaalt 30% van de stevigheid van de carrosserie. De kwaliteit van de ruit, de verlijming en de montage zijn van levensbelang. Daarom verzekert Carglass® zich van originele kwaliteit van glas, van topverlijmingsproducten en vakbekwame, continu opgeleide monteurs. Want je veiligheid is onze topprioriteit.

Een gebroken zijruit of achterruit laat je ook best zo snel mogelijk vervangen. Deze ruiten verbrijzelen volledig waardoor je je auto niet meer veilig kan afsluiten en hij ook blootgesteld wordt aan de weersomstandigheden. Bij een kapotte zij- of achterruit kunnen we een tijdelijk plexiglas voorzien zodat je terug veilig de weg op kan in afwachting van een definitieve ruit.

Gratis Bosch-ruitenwissers (t.w.v. € 70)

bij elke herstelling of vervanging die je boekt t.e.m 30 juni.