Wat als ik glasschade heb met een wagen met een buitenlandse nummerplaat in België?

Je bent op vakantie in België, en je hebt glasschade? Of je verblijft in België, maar je wagen is verzekerd in het buitenland? Of misschien woon je vlak bij de grens, en is het gemakkelijker om in België geholpen te worden?

Dat is zeker mogelijk. Carglass® werkt samen met verschillende andere landen uit de Belron groep om te zorgen dat dit nog steeds rechtstreeks met de verzekeringen kan geregeld worden. Als je wagen verzekerd of geleased is in Denemarken, Duitsland, Estland, Frankrijk, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Litouwen, Luxemburg, Marokko, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Servië, Slovenië, Spanje, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Zweden of Zwitserland, kan dat zo geregeld worden.

De beste manier is om contact op te nemen met Carglass® in het land van herkomst van de wagen. Zij zullen de ruit al kiezen, en alles met de verzekering regelen. Dit dossier sturen ze naar ons door, en dan nemen wij contact met je op om de afspraak te maken. Wij sturen de rekening naar onze collega's van het land van herkomst, en die sturen dat door naar je verzekering. Zo hoef je zelf niets voor te schieten.

De auto is niet verzekerd of verzekerd in een ander land dan hierboven? Dan kan je altijd rechtstreeks met ons een afspraak maken. Je betaalt dan gewoon de rekening ter plaatse.

Gratis Bosch-ruitenwissers (t.w.v. € 70)

bij elke herstelling of vervanging die je boekt t.e.m 30 juni.