Gratis vervangwagen bij iedere herstelafspraak geboekt voor 31 maart 2021. Aanbod enkel geldig indien je niet verzekerd bent voor de schade. Uitvoeringsdatum mag na 31 maart 2021.

Carglass® Carrosserie Zaventem - opening 1 maart 2021

Waar vind ik Carglass® Carrosserie Zaventem?

Waarvoor kan je terecht bij Carglass® Carrosserie Zaventem

Je kan bij Carglass® Carrosserie Zaventem rekenen op topkwaliteit voor kleine en grote herstellingen aan de carrosserie van je wagen. Van krasjes herstellen over roest verwijderen tot blutsen uitdeuken: onze ervaren medewerkers weten raad met je wagen. En natuurlijk herkalibreren we je sensoren, radars, lidars en camera’s weer conform de richtlijnen van de fabrikant na de herstelling. Zo kan je weer veilig de baan op.

Carglass® Carrosserie Zaventem heeft een oppervlakte van 4500 m2 atelier, waar 200 wagens per week hersteld kunnen worden. Het is de grootste carrosserie vestiging in België.

Het werd gebouwd volgens de nieuwste architecturale en structurele inzichten, waarbij comfort, ergonomie, energiezuinigheid en hypermoderne techniek hand in hand gaan. We werken met de nieuwste technologieën voor het herstellen van carrosserie in het tijdperk van elektrische en (semi-)autonome wagens. Onze spuitcabines van Weinmann zijn gebaseerd op gebruiksvriendelijke robotica en het systeem verbruikt 30% minder energie.

  • Erkend carrosserie hersteller
  • Carglass® service en kwaliteit
  • Duidelijke prijsofferte
  • Prijs op de offerte is de prijs op de factuur