OPGELET
Er zijn wegenwerken in de buurt van Carglass® Carrosserie Wilrijk, waardoor het wat langer kan duren voordat u ons service center kan bereiken. Kijk voor meer informatie over de planning en fasering naar het project "Heraanleg Terbekehof".

OPGELET

Conform de richtlijnen van de overheid, zijn al onze glas en carrosserie-centers vanaf woensdag 18 maart tot nader order gesloten. Meer info

Care Wilrijk is voortaan Carglass® Carrosserie Wilrijk

Care Wilrijk: nu mét Carglass®-touch

Care Carrosserie Wilrijk werd overgenomen door Carglass®. En gaat dus voortaan als Carglass® Carrosserie Wilrijk door het leven. U blijft er net als vroeger langsgaan met uw wagen om autoschade piekfijn te laten herstellen. Deuken in de motorkap, krassen in de carrosserie, ernstige defecten, …? Carglass® Carrosserie Wilrijk herstelt uw carrosserie weer in ere. Zodat u opnieuw vlekkeloos de straat oprijdt.

Waar vind ik Carglass® Carrosserie Wilrijk?

Carglass® Carrosserie Wilrijk: vind vlot uw weg

U vindt Carglass® Carrosserie Wilrijk in het vroegere gebouw van Care Wilrijk:
Dynamicalaan 17
2610 Wilrijk 

Vanuit Breda (E19)

Volg de E19 tot in Antwerpen. Hou rechts aan bij de splitsing. Rij vervolgens verder op de A12/E19 en volg de borden Brussel/Mechelen/Boom/Wilrijk. Hou rechts aan en rij verder op de A12, richting Boom/Wilrijk. Hou op de brug rechts aan en neem na de brug de eerste afrit – N177/Boomsesteenweg. Sla de tweede straat rechts af: dit is de Dynamicalaan. Na 450 meter ziet u Carglass® Carrosserie Wilrijk aan uw linkerkant.

Vanuit Massenhoven (E313)

Volg de E313 tot de splitsing van de E19 richting Antwerpen. Hou bij de volgende splitsing links aan en volg E19 Brussel. Hou bij de daaropvolgende splitsing rechts aan en rij door op de A12/E19, volg de borden Brussel/Mechelen/Boom/Wilrijk. Hou rechts aan en rij door op de A12. Volg de borden Boom/Wilrijk. Hou op de brug rechts aan en neem na de brug de eerste afrit – N177/Boomsesteenweg. Sla de tweede straat rechts af: dit is de Dynamicalaan. Na 450 meter ziet u Carglass® Carrosserie Wilrijk aan uw linkerkant.

Vanuit Gent (E17)

Volg de E17 tot Antwerpen. Rij door de Kennedytunnel en neem erna onmiddellijk de eerste afrit. Volg de borden van de A12 richting Boom/Hoboken. Vervolg de weg naar de A112, rij door de tunnel tot op de brug. Hou weer rechts aan op de brug en neem na de brug de eerste afrit – N177/Boomsesteenweg. Sla de tweede straat rechts in: dit is de Dynamicalaan. Na 450 meter ziet u Carglass® Carrosserie Wilrijk aan uw linkerkant.

Vanuit Brussel (E19)

Volg de E19 richting Antwerpen/Mechelen tot afrit Wilrijk. Rij over de brug tot op het kruispunt A12 en rij daarna onder de brug door. Sla nu links af, richting Brussel, en volg de weg tot u aan een Q8-tankstation komt. Sla voorbij het Q8-station de tweede straat rechts in: dit is de Dynamicalaan. Na 450 meter ziet u Carglass® Carrosserie Wilrijk aan uw linkerkant.