OPGELET

Carglass® Carrosserie Kortenberg is gesloten van 5 augustus tot en met 25 augustus.

Care Kortenberg: voortaan Carglass® Carrosserie Kortenberg

Care Kortenberg is nu in de deskundige handen van Carglass®. Voortaan is Carglass® Kortenberg uw adres voor het opnieuw spuiten van uw wagen, het uitdeuken van blutsen, het polijsten van uw carrosserie, … Onze medewerkers kennen hun vak als geen ander. Ze nemen uw wagen onder handen met de recentste technieken. Zo neemt u uw auto puntgaaf weer mee.

OPGELET
Carglass® Carrosserie Kortenberg is gesloten van 5 augustus tot en met 25 augustus.

Ma 07:30 - 18:00
Di 07:30 - 18:00
Wo 07:30 - 18:00
Do 07:30 - 18:00
Vr 07:30 - 18:00

Kwalitatieve carrosserieherstelling voor de hele regio

Of u nu schade aan uw carrosserie in Leuven of Aarschot oploopt, Carglass® Carrosserie Kortenberg is de aangewezen plek voor herstelling. U belandt bij dé expert in uw buurt.

Waar vind ik Carglass® Carrosserie Kortenberg?

Vind vlot uw weg naar Carglass® Carrosserie Kortenberg

U vindt Carglass® Carrosserie Kortenberg terug in het voormalige gebouw van Care Kortenberg:
Chantraine Plantsoen 3
3070 Kortenberg 

Vanuit Leuven via E40

Volg de E40 richting Brussel. Neem de afslag richting Sterrebeek (21) en hou rechts aan. Sla aan de eerste stoplichten rechts af, de N2 richting Leuven op. Volg die weg ongeveer 1 kilometer en sla vervolgens links af aan het verkeersbord Industriepark Guldendelle. Rij verder tot aan de T-splitsing en sla links af. Neem nu de tweede straat links. U vindt Carglass® Carrosserie Kortenberg op het einde van de weg.

Vanuit Leuven via de N2

Volg de N2 Leuven-Brussel tot voorbij het centrum van Kortenberg. Sla rechts af na ongeveer 1 kilometer, aan het verkeersbord Industriepark Guldendelle. Rij verder tot aan de T-splitsing en sla links af. Neem nu de tweede straat links. U vindt Carglass® Carrosserie Kortenberg op het einde van de weg.

Vanuit Brussel via E40

Volg de E40 richting Luik. Neem de afslag richting Sterrebeek (21) en hou links aan. Sla rechts af aan de tweede stoplichten en rij de N2, richting Leuven, op. Volg die weg ongeveer 1 kilometer en sla vervolgens links af aan het verkeersbord Industriepark Guldendelle. Rij verder tot aan de T-splitsing en sla links af. Neem nu de tweede straat links. U vindt Carglass® Carrosserie Kortenberg op het einde van de weg.

Vanuit Brussel via de N2

Volg de N2 Brussel-Leuven, richting Leuven. Rij rechtdoor aan de verkeerslichten in het centrum van Nossegem. Volg die weg ongeveer 1 kilometer en sla vervolgens links af aan het verkeersbord Industriepark Guldendelle. Rij verder tot aan de T-splitsing en sla links af. Neem nu de tweede straat links. U vindt Carglass® Carrosserie Kortenberg op het einde van de weg.