OPGELET
Kleindokkaai tijdelijk afgesloten door werken. U kan uw wagen parkeren in onze parking te Koopvaardijlaan 17, een kleine 100m verder richting Kleindokkaai kan u zich aanmelden aan de receptie van Carglass Carrosserie.

OPGELET

Carglass® Carrosserie Gent is gesloten van 8 juli tot en met 28 juli.

Carglass® Carrosserie Gent: voormalige Care Gent

Care Gent werd overgenomen door Carglass®. U rekent op 25 jaar ervaring voor de kwalitatieve en grondige herstelling van uw carrosserie. Deuken, lelijke krassen, schade aan uw bumper, …? Wij doen het lijken alsof ze nooit hebben bestaan. U rijdt buiten met een wagen in onberispelijke staat.

OPGELET
Carglass® Carrosserie Gent is gesloten van 8 juli tot en met 28 juli.

Ma 07:30 - 18:00
Di 07:30 - 18:00
Wo 07:30 - 18:00
Do 07:30 - 18:00
Vr 07:30 - 18:00

Carrosserieherstelling volgens de regels van de kunst

Op zoek naar een hersteller voor schade aan uw carrosserie in Oost-Vlaanderen? Dan vindt u in Gent dé oplossing bij Carglass® Carrosserie Gent. Ook wie schade oploopt aan zijn carrosserie in Merelbeke, Zele of Lokeren, is hier aan het goede adres. Net als mensen met een probleem aan hun carrosserie in Brugge, Knokke of Tielt.

Waar vind ik Carglass® Carrosserie Gent?

Vind vlot uw weg naar Carglass® Carrosserie Gent

U vindt Carglass® Carrosserie Gent terug in het voormalige gebouw van Care Gent:
Kleindokkaai 15
9000 Gent 

Carglass® Carrosserie Gent ligt aan uw linkerkant wanneer u van het Dampoort-rondpunt de Afrikalaan inrijdt. Sla links af ter hoogte van sanitair- en verwarmingsbedrijf Facq – met opvallende groene gevel – de Kleindokkaai in. Daar vindt u aan de achterkant van ons gebouw een klein geriefelijk parkeerterrein.