Carglass® Carrosserie Elsene

Carrosserie herstellen in Elsene, nu met een Carglass®-touch

Schade aan uw carrosserie in Elsene of omstreken? Zet dan koers richting Carglass® Carrosserie Elsene. Ook wie schrammen of blutsen in zijn carrosserie in Aalst, Etterbeek of Brussel heeft, laat zijn wagen hier in professionele handen achter.

Waar vind ik Carglass® Carrosserie Elsene?

Vind vlot uw weg naar Carglass® Carrosserie Elsene

Kroonlaan 496
1050 Elsene

Vanuit Waver via E411/A4

Volg de E411, richting Brussel. Sla op het einde van de snelweg, aan de verkeerslichten bij Delta, tegenover de brandweerkazerne, naar links af, de Triomflaan in. Sla na 600 meter, aan de eerste verkeerslichten, linksaf. Rij nu over de spoorwegbrug. Sla na 300 meter rechtsaf, de Kroonlaan in. U ziet Carglass® Carrosserie Elsene na 400 meter op uw rechterkant.

Vanuit centrum Brussel (Park van Brussel)

Sla op de kleine ring van Brussel af ter hoogte van het Troonplein en rij de Troonstraat in, richting Elsene. Volg de Troonstraat enkele kilometers (op een bepaald moment gaat ze over in de Kroonlaan). Blijf de Kroonlaan rechtdoor volgen wanneer u op de kruising met de Generaal Jacqueslaan komt. U vindt Carglass® Carrosserie Elsene na 400 meter op uw linkerkant.

Vanuit Zaventem via E40 of Meiserplein

Hou op het einde van de E40 links aan en volg richting Montgomery. Vervolg je weg op de Auguste Reyerslaan. Rij door de tunnel onder het Montgomeryplein. Sla na 2 kilometer, ter hoogte van het treinstation van Etterbeek, links af, de Kroonlaan in. U vindt Carglass® Carrosserie Elsene na 400 meter op uw linkerkant.
  • Erkend carrosserie hersteller
  • Carglass® service en kwaliteit
  • Duidelijke prijsofferte
  • Prijs op de offerte is de prijs op de factuur