Care vacatures zijn voortaan Carglass® Carrosserie-vacatures

Jeuken jouw vingers wanneer je een mooie auto met een lelijke kras ziet? Zou jij niets liever doen dan je de hele dag met wagens te omringen? Of heb je een administratie-fetisj en sta je te springen om mensen te helpen? Vacatures bij Care zijn er niet meer, maar Carglass® Carrosserie hoort graag van jou! Verken hier de openstaande vacatures.


Van Care-vacatures naar Carglass® Carrosserie-vacatures

Carglass® Carrosserie wil zijn klanten in de wolken achterlaten. Maar ook voor onze medewerkers willen wij alleen het allerbeste. Een boeiende, gevarieerde job, met een eerlijk loon en kansen om jezelf te ontplooien. Een werkomgeving waar je graag bent, elke dag opnieuw. Dat Carglass® het als werkgever goed doet, mag duidelijk zijn.

Al drie keer werd de autoglastak verkozen tot Best Workplace. Een prestatie die we graag willen overdoen met de nieuwe carrosserie-afdeling

Vacatures: van Care naar Carglass® Carrosserie

Zie jij jezelf al werken bij Carglass® Carrosserie? En spotte je hierboven een functie die jou op het lijf is geschreven? Neem dan snel contact op met ons. Wie weet, verwelkomen we jou binnenkort in de Carglass® Carrosserie-familie.