Van Care Carrosserie naar Carglass® Carrosserie

In 2017 neemt Carglass® het Care Carrosserie-netwerk over. De naam verandert daardoor naar Carglass® Carrosserie. De uitmuntende service en deskundige medewerkers? Die blijven onveranderd. U rekent op een gevestigde waarde. Ontdek hier het Care-verhaal.

Care Carrosserie logo

Care Carrosserie: Nederlandse roots

De wortels van Care Carrosserie liggen bij Care Autoschade. Dit Nederlandse moederbedrijf, een keten van carrosseriespecialisten, ziet in 1992 het levenslicht. Vanaf 2005 zet Care Autoschade zijn eerste stappen op de Belgische markt. Een geslaagde zet, die resulteert in veertien goed draaiende Care Carrosserie-vestigingen tegen 2017. Dat maakt van Care trouwens de marktleider voor schadeherstel in België. Meer dan driehonderdvijftig medewerkers staan dagelijks voor u paraat. Voor vlekkeloze herstellingen en dito service.

Carglass® Carrosserie en Care: het beste van beide werelden

Carglass® Carrosserie nam alle Care-vestigingen over. Een mooie aanwinst, gezien de jarenlange ervaring die in het bedrijf huist. Carglass® Carrosserie blijft u dezelfde carrosseriediensten als Care Carrosserie aanbieden. In bepaalde vestigingen van Carglass® zult u trouwens ook terecht kunnen voor kleinere schadeherstellingen – onder de naam Carglass® Carrosserie Express. Vandaag is dat al mogelijk in de Carglass®-vestigingen in Drogenbos, Antwerpen Haven, Hasselt en Charleroi.

De vlekkeloze carrosserie-ervaring van Care gecombineerd met Carglass®-service van de bovenste plank? Dat betekent een vijfsterrenbelevenis!

Vind een Service Center

Altijd bij u in de buurt