Uitdeuken zonder lakschade doet u best bij Carglass® Carrosserie Express:

Een paar venijnige kiezelsteentjes zijn soms genoeg om deukjes te maken in uw carrosserie. Misschien kwam uw wagen ook al eens in aanraking met een winkelwagentje? Carglass® Carrosserie Express haalt kleine tot middelgrote deukjes snel uit uw auto.

Uitdeuken zonder lakschade is mogelijk voor deuken die niet groter zijn dan 15 centimeter. De kosten voor het uitdeuken zonder lakschade lopen trouwens ook helemaal niet zo hoog op. We blutsen uw auto namelijk zo uit dat herspuiten overbodig wordt. Vriendelijk voor uw portemonnee en daarna ziet u er niets meer van.
Deuken mét lakschade, die niet groter zijn dan één paneel/onderdeel van uw wagen, herstellen we ook in uw Carglass® Carrosserie Express-filiaal.

Uw auto uitdeuken zonder lakschade: onze werkwijze

Bij Carglass® Carrosserie Express doen we aan Paintless Dent Repair (PDR): we deuken uw auto uit zonder lakschade. U bent er zeker van dat we élke bluts aanpakken.

Hoe we te werk gaan?

  1. We scannen uw wagen eerst met speciale spiegels. Zo speuren we zelfs de kleinste deukjes op.
  2. Is er geen lakschade? Dan kunnen we elke bluts uit uw auto verwijderen en hoeft u ook niet te vrezen voor kleurverschillen. Want dankzij onze uitdeukapparatuur blijft uw lak intact en is herspuiten niet nodig.

Uitdeuken zonder lakschade: waarom wachten?

Uw auto uitdeuken zonder lakschade doen we al in minder dan een paar uur. Daarna is uw wagen weer zo goed als nieuw. Gezien onze snelle service zijn de kosten voor het repareren van uw blutsen dan ook vrij beperkt. Voor de prijs hoeft u het dus niet te laten.

Bovendien staan we garant voor een duurzaam resultaat. Daarom krijgt u van ons een levenslange garantie.