Laat uw bumper herstellen bij Carglass® Carrosserie

Een tikje tegen uw voor- of achterbumper is snel gebeurd. Geen probleem: de meeste bumperschade is gemakkelijk te herstellen. Om een scheur in uw bumper te repareren, rijdt u naar een Carglass® Carrosserie-vestiging. Kleinere bumperschade herstellen de carrosseriespecialisten van Carglass® Carrosserie Express zelfs terwijl u wacht.

Bezorgd om de parkeersensoren in uw bumper? Geen probleem. Wij scannen altijd eerst uw rijhulpsystemen, en kalibreren ze na de herstelling indien nodig.

Vind een Service Center

Altijd bij u in de buurt

Snel bumper herstellen

Uw bumper níét herstellen? Geen goed idee. Want dat oogt slordig, vermindert de waarde van uw wagen en kan leiden tot roestschade. En de prijs om uw bumper te laten herstellen valt reuze mee. Merkt u alleen een deukje of lakschade op? Rij dan meteen naar een Carglass® Carrosserie Express-center. Want deukjes wegwerken en lak bijwerken doen we daar terwijl u erbij staat – of in alle rust werkt via onze wifi.

Ook een barst in uw bumper herstellen is minder ingrijpend dan u misschien denkt. Kunststofherstel is een van de geavanceerde technieken die onze specialisten van Carglass® tot in de puntjes beheersen. Nadien is uw bumper opnieuw puntgaaf en net zo sterk als daarvoor.

Kalibreren van parkeersensoren in uw bumper

Heeft u rijhulpsystemen zoals parkeerhulp of adaptieve cruise control? Dan zitten er in uw bumper wellicht sensoren en/of camera’s. Daarom doen wij bij elke herstelling eerst een scan om te analyseren waar de rijhulpsystemen zich bevinden. Zo kunnen we er rekening mee houden bij de herstelling. Indien nodig, herkalibreren we uw rijhulpsystemen ook. Zo kan u straks weer veilig de weg op.

Terug veilig de weg op, met werkende rijhulpsystemen? Vraag nu online uw offerte aan.

Bumper herstellen zonder kleurverschil

Onze carrosseriespecialisten zijn sterk in kleur. Omdat ze uw bumper spuiten met de modernste verf- en mengmachines, reproduceren ze exact elke kleur op de markt. Ook die van uw bumper. U hoeft dus niet te vrezen voor een lelijk kleurverschil na uw bumper-reparatie.

Bumper hersteller zonder kleurverschil

Vraag snel uw offerte aan

Bij Carglass® Carrosserie Express duurt het maar even om uw bumper te herstellen. Hebt u een barst in uw bumper of is er geen Express-center bij u in de buurt? Dan kunt u terecht bij een Carglass® Carrosserie-center, waar ze ook grotere carrosserieschade aanpakken. Benieuwd naar de prijs om uw bumper te herstellen? Vraag nu een offerte.

Uw Carglass® Carrosserie-center is elke weekdag open van 7.30 tot 18.00 uur.

Laat uw bumper herstellen door specialisten: vraag nu uw offerte.