Doeltreffend regenafweer voor uw autoruiten: Aquapel

Van de kleinste druppels tot een woeste storm: regen maakt er uw autorit meestal niet vlotter op. Het zicht vanuit uw wagen bepaalt bovendien voor een groot deel uw veiligheid. Carglass® biedt u voortaan een handig hulpmiddel: de Aquapel-behandeling. Ontdek hoe de chemie zijn werk doet.

Bij Carglass® vindt u nu een doeltreffende antiregenbehandeling voor uw ruiten. Aquapel is een chemische behandeling. Wij brengen een fluorpolymeerproduct aan dat de hoek waaronder het water de ruit raakt, verandert. Daardoor ketst de ruit het water af. Zo ziet u weer wat er voor u gebeurt – zowel overdag als ’s nachts.

Aquapel: veiliger, vlotter en schoner

Met Aquapel gaat  u niet alleen met een geruster gemoed de weg op. De behandeling biedt nog andere pluspunten. Uw voorruit:

  • is makkelijker schoon te maken (insecten, stof en vuil blijven minder snel plakken)
  • ·ontdooit sneller
  • weerkaatst licht minder fel

Solide beschermingslaag

De Aquapel-behandeling blijft zes tot acht maanden goed. Naar de carwash gaan, uw voorruit met glasreiniger (ook op basis van ammoniak) en raamtrekker schoonmaken, ruitenwisservloeistof gebruiken, … uw voorruit kan het aan! U heeft geen fluwelen handschoenen nodig.

Aquapel: zonneklaar, ook bij regenweer

Zet uzelf uit de wind: kies nu voor de Aquapel-beschermingslaag. Maak nu uw afspraak bij Carglass® en vraag naar Aquapel.


Laat uw rit niet in het water vallen: maak nu uw afspraak.