Actievoorwaarden Carrosserie Limburg

Actievoorwaarden

Actievoorwaarden gratis tankbon

 1. Deze Actievoorwaarden zijn van toepassing op de gratis tankbonactie (hierna: “actie”) georganiseerd door Carglass N.V., Care Carrosserie N.V. en Afrima N.V. (hierna gezamenlijk “Carglass Carrosserie”) van 6 tot en met 30 november 2017.
 2. Bij iedere gefactureerde carrosseriejob uitgevoerd door Carglass Carrosserie in Genk of Carglass Carrosserie Express in Hasselt, ontvangt u een gratis tankbon ter waarde van 50 euro te gebruiken bij Total.
 3. De actie is enkel geldig voor in België geregistreerde personenwagens en lichte vrachtwagens.
 4. De actie is geldig van 6 november 2017 tot en met 30 november 2017 en zolang de voorraad strekt (hierna “actieperiode”).
 5. De actie is niet geldig voor voertuigen die niet onder de categorie personenwagens of lichte vrachtwagens vallen, waaronder begrepen, maar niet beperkt tot zware vrachtwagens, trucks, coaches, bussen, mobilhomes, treinen, boten en landbouwvoertuigen.
 6. De actie geldt voor carrosseriejobs die uitgevoerd worden tijdens de actieperiode of waarvoor de afspraak vastgelegd wordt tijdens de actieperiode. In elk geval ontvangt u de tankbon nadat de carrosseriejob uitgevoerd is.
 7. Gedurende de actieperiode maximaal 1 tankbon per nummerplaat, ongeacht het aantal uitgevoerde carrosseriejobs.
 8. De actie is niet cumuleerbaar met andere promoties (aanbiedingen of andere acties). 
 9. De tankbon is niet inwisselbaar voor korting of contanten.
 10. De actie is geldig voor personeel van Carglass N.V., Care Carrosserie N.V. of Afrima N.V.
 11. Carglass Carrosserie behoudt zich het recht voor om te allen tijde de actie eenzijdig te wijzigen of te beëindigen. In geval van wijziging of beëindiging van de actie zal hiervan mededeling worden gedaan op www.carglass.be/Limburg.
 12. Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met bovenstaande actievoorwaarden, die te vinden zijn op www.carglass.be/Limburg.