COVID-19 update

Het welzijn en de gezondheid van onze klanten en medewerkers komt bij Carglass op de eerste plaats.
Conform de richtlijnen van de overheid, zijn al onze Service Centers gesloten vanaf 18 maart tot nader order.
Belangrijk voor zorgverleners : heb je schade aan je voertuigen (glasschade en/of carrosserieschade)? Wij staan we uiteraard dag en nacht klaar om jullie zo snel mogelijk te helpen : Bel 078 78 12 12.
Bedankt voor uw begrip, en blijf veilig!
Meer info

Carglass® herstelt uw carrosserieschade

  • Erkend carrosserie hersteller
  • Carglass® service en kwaliteit
  • Duidelijke prijsofferte
  • Prijs op de offerte is de prijs op de factuur

Carglass® herstelt uw carrosserieschade

  • Erkend carrosserie hersteller
  • Carglass® service en kwaliteit
  • Duidelijke prijsofferte
  • Prijs op de offerte is de prijs op de factuur

Vind een Service Center bij u in de buurt
Vinden

Carglass® Carrosserie en uw wagen is weer als nieuw

Carglass® nam het Care Carrosserie-netwerk – samen met zijn vijfentwintig jaar ervaring en carrosserie-experten – over. U blijft dus op deze gevestigde waarde rekenen – voortaan onder de naam Carglass® Carrosserie. 

Carglass® Carrosserie: grote én kleine schade

Van een minuscule kras tot een fel gedeukte wagen, … in de Carglass® Carrosserievestigingen kunt u terecht met kleine én grote schadegevallen. Uw lampen of velgen vervangen, roest verwijderen of hagelschade herstellen. Wij schatten de schade voor u in, bezorgen u een offerte en gaan na uw goedkeuring aan de slag. U blijft trouwens gewoon mobiel tijdens de herstelperiode, want Carglass® Carrosserie heeft een uitgebreid wagenpark met vervangwagens. 

 

Krijg nu uw offerte op maat

Vlekkeloze service in heel België

 

Botste u met uw wagen ergens tegenaan? Is de lak verweerd na honderden ritten? Of stoort u zich elke keer weer aan die kras op de koffer? Hoe groot of klein uw carrosserieschade ook is, de Carglass® Carrosserie-experts herstellen uw auto weer in ere. Ons netwerk telt 17 vestigingen verspreid over België. Er is dus ook een in uw buurt, waar u ook bent. 

Carglass® Carrosserie: gegarandeerd goed

 

Dat u op onze medewerkers mag vertrouwen: daarvoor geeft Carglass® Carrosserie zijn woord. En als dat u niet overtuigt, doet onze garantie dat vast wel. Op grote herstellingen bieden wij u drie jaar garantie, volgens de Eurogarant-norm – hét kwaliteitslabel voor carrosserie. En voor de kleine herstellingen? Daarop krijgt u gewoon levenslang garantie.

Carglass® Carrosserie: duurzame herstelling van uw autoschade

Omdat wij ook nog vele generaties na u willen helpen, herstelt Carglass® Carrosserie uw wagen op milieuvriendelijke en duurzame wijze. Met ecologische materialen en lak op basis van water. En door alle restmaterialen en afval strikt te sorteren. Zo gaat u de baan op met een duurzaam herstelde wagen. En kunnen uw kinderen dat later ook doen.

Uw carrosserieschade herstellen?

Vraag nu uw offerte aan 

Zo herstelt Carglass® een kleine deuk in minder dan 2 uur