Sterretje in de voorruit van je Opel Astra? Kleintje voor Carglass®

Oorspronkelijk stuurde Opel de Astra de straten op als vervanger voor de Kadett. Die laatste merknaam sneuvelde omdat General Motors één naam wilde op de Europese en Engelse markt. Daarop kozen ze de Engelse variant: Astra. Deze compacte middenklassenwagen biedt comfortabel ruimte aan vier volwassenen of aan twee volwassen en drie kinderen. Geen wonder dat de Astra een van  Opels succesvolste modellen ooit is. Hij wordt vandaag gemaakt in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Brazilië, Zuid-Afrika, India, Polen en Rusland. 

Opel Astra

Laat sterretjes niet onbehandeld

Spot je een sterretje in de voorruit van je Opel Astra? Onderneem dan vlug actie. Want eens het sterretje verder scheurt, is een volledige vervanging van je autoruit onvermijdelijk. En dat kost je zes keer zo veel als een herstelling.

  • kleiner is dan 2 euro
  • minstens 6 centimeter van de rand is verwijderd

Moet je voorruit toch worden vervangen? Dan garanderen wij je dat je nieuwe ruit wordt geplaatst volgens de originele instructies van de constructeur . Hetzelfde geldt trouwens voor de terugplaatsing van eventuele camera’s , regen- en lichtsensoren, zonnebanden, … Onze inhouse-experts kennen je Opel Astra vanbinnen en vanbuiten.

Maak je afspraak

Prijkt er in je voorruit een sterretje dat je wil laten behandelen? Of is de ruit aan vervanging toe? Check dan snel waar het dichtstbijzijnde Carglass® Service Center is en boek er je afspraak .

Is de herstelling of vervanging dringend? Aarzel dan niet en bel 078 78 12 31 (24/7). De medewerkers van onze 24/7-service helpen je dan uit de nood.

Sterretje in de voorruit van je Opel Astra?

Maak een afspraak

Vind een Service Center bij jou in de buurt

 

servicecenter

Gratis Bosch-ruitenwissers (t.w.v. € 70)

bij elke herstelling of vervanging die je boekt t.e.m 30 juni.