Sterretje in de voorruit van je Opel Astra? Kleintje voor Carglass®

Oorspronkelijk stuurde Opel de Astra de straten op als vervanger voor de Kadett. Die laatste merknaam sneuvelde omdat General Motors één naam wilde op de Europese en Engelse markt. Daarop kozen ze de Engelse variant: Astra. Deze compacte middenklassenwagen biedt comfortabel ruimte aan vier volwassenen of aan twee volwassen en drie kinderen. Geen wonder dat de Astra een van  Opels succesvolste modellen ooit is. Hij wordt vandaag gemaakt in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Brazilië, Zuid-Afrika, India, Polen en Rusland. 

Opel Astra

Laat sterretjes niet onbehandeld

Spot u een sterretje in de voorruit van uw Opel Astra? Onderneem dan vlug actie. Want eens het sterretje verder scheurt, is een volledige vervanging van uw autoruit onvermijdelijk. En dat kost u vijf keer zo veel als een herstelling.

  • kleiner is dan 2 euro
  • minstens 6 centimeter van de rand is verwijderd

Moet uw voorruit toch worden vervangen? Dan garanderen wij u dat uw nieuwe ruit wordt geplaatst volgens de originele instructies van de constructeur . Hetzelfde geldt trouwens voor de terugplaatsing van eventuele camera’s , regen- en lichtsensoren, zonnebanden, … Onze inhouse-experts kennen uw Opel Astra vanbinnen en vanbuiten.

Maak uw afspraak

Prijkt er in uw voorruit een sterretje dat u wilt laten behandelen? Of is de ruit aan vervanging toe? Check dan snel waar het dichtstbijzijnde Carglass® Service Center is en boek er uw afspraak .

Is de herstelling of vervanging dringend? Aarzel dan niet en bel 078 78 12 11. De medewerkers van onze 24/7-service helpen u dan uit de nood.

Sterretje in de voorruit van uw Opel Astra?

Maak een afspraak

Vind een Service Center bij jou in de buurt

 

servicecenter