OPGELET

Conform de richtlijnen van de overheid, zijn al onze glas en carrosserie-centers vanaf woensdag 18 maart tot nader order gesloten. Meer info

Carglass® Genk

Waar vind ik Carglass® Genk?

Kampt u met een probleem aan uw autoglas in Bree? Rij dan vanuit Bree naar Carglass® Genk.

Vertrek vanuit de Hoogstraat in Bree, richting het Vrijthof. Sla daar linksaf naar de Witte Torenwal. Vervolg uw weg naar de Kruittorenwal.
De Kruittorenwal draait naar rechts en wordt de Nieuwstadpoort. Sla rechtsaf om op de Nieuwstadpoort te blijven. Neem op de rotonde de derde afslag, naar de N76.
Rij vervolgens 8,1 kilometer en neem op de rotonde de tweede afslag naar de Genkerbaan. Vervolg na 250 meter uw weg naar de Plockroy. Volg de twee linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Onderwijslaan/N744.
Ga rechtdoor over twee rotondes en neem op de volgende rotonde de eerste afslag naar de André Dumontlaan/N744. Sla rechtsaf naar de Weg naar As/N723. U vindt Carglass® Genk op uw rechterkant.

Prijkt er een sterretje in uw autoruiten in Bilzen? Rij dan vanuit Bilzen naar Carglass® Genk.

Ga in Bilzen de Wijerstraat/N730 op. Vervolg uw weg naar de Meershoven/Sint-Jorisstraat. Ga verder op de Sint-Jorisstraat en rechtdoor over één rotonde. Vervolg nu uw weg naar de Munsterbilzenstraat/N730. Neem op de rotonde de eerste afslag naar de Perronstraat/N730.
De N730 draait iets naar rechts en wordt de Zutendaalweg/N730. Neem op de rotonde de eerste afslag naar de Bilzerweg/Zutendaalweg/N730.
Vervolg uw weg naar de Noordlaan/N744. Sla na 4,5 kilometer linksaf naar de Weg naar As/N723. U vindt Carglass® Genk op uw rechterkant.

Reviews over Carglass® Genk

"Goed ontvangen, drank ter beschikking. Na een half uurtje was het sterretje gemaakt en was er met de stofzuiger door mijn auto gegaan. Top service!"

-Jan Bomans

"Goede service, makkelijk afhandeling met verzekering."

-Patrick Viola

"Vlotte en correcte service."

-Marleen Willems