COVID-19

Sedert enkele weken worden we geconfronteerd met een forse uitbreiding van de Covid 19-epidemie. Dit heeft de overheid verplicht tot het nemen van ingrijpende maatregelen die we volledig begrijpen en ondersteunen. Het welzijn en de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers komen immers op de eerste plaats. Daarom zullen, conform de richtlijnen van de overheid, al onze glas en carrosserie-centers vanaf woensdag 18 maart tot nader order te sluiten.

Indien u een afspraak geboekt had, kan u ons Customer Contact Center contacteren op het nummer 078 78 12 12. Uiteraard kan u ook online uw afspraak verplaatsen via onze customer portal.

  • In geval van urgente glasschade blijft onze 24u dienst wel paraat om bestuurders die geconfronteerd worden met diefstal of vandalisme uit de nood te helpen. Zij kunnen ons 24u op 24, 7 dagen op 7 contacteren op het nummer 078 78 12 12.
  • Belangrijk voor zorgverleners: heb je schade aan je voertuigen (glasschade en/of carrosserieschade)? Wij staan we uiteraard dag en nacht klaar om jullie zo snel mogelijk te helpen/ Bel 078 78 12 12.

We danken u alvast voor uw begrip en uw betrokkenheid bij deze gezamenlijke inspanning om de verspreiding van het virus te voorkomen. Een verantwoordelijkheid die we allemaal hebben.

Laten we samen voor onszelf en onze naasten zorgen, en laten we deze strijd winnen.