Voorruit vervangen

Hebt u een barst in de voorruit van uw auto? Carglass® gaat altijd eerst na of we de schade aan uw de voorruit kunnen herstellen. Een klein sterretje in de voorruit kan meestal nog worden hersteld. Het is tot 5 keer goedkoper dan een kapotte voorruit vervangen. Maar in sommige gevallen is een vervanging van de autoruit de enige oplossing.

Carglass® altijd in uw buurt: in een Service Center of met de Mobiele Service

Voor de vervanging van uw autoruit kan u terecht in een van onze 42 Service Centers verspreid over het hele land. Vind snel het dichtsbijzijnde Service Center in uw buurt.
Of wij komen naar een locatie die u verkiest: bij u thuis, op het werk, ... Geen probleem! Meer dan 100 mobiele monteurs staan klaar om uw voorruit bij u ter plaatse te vervangen.

Spaar een uur tijd uit

Dankzij onze unieke sneldrogende lijm is het vervangen van een kapotte voorruit snel geklaard. U rijdt dertig minuten na de vervanging van de voorruit alweer veilig de weg op – een uur sneller dan voorheen.

Maak nu uw afspraak

Waarom de voorruit van uw auto vervangen bij Carglass®?

Waarom u zou kiezen voor Carglass®? We lijsten het even voor u op: 

  • u maakt vlot online een afspraak
  • u krijgt onze service thuis, op het werk, … waar u maar wilt
  • u profiteert van unieke levenslange garantie op het geleverde werk
  • u bespaart ruim een uur tijd dankzij onze exclusieve sneldrogende lijm
  • u rekent op onze permanente voorraad van 220.000 ruiten – voor elk merk en model
  • u vertrouwt erop dat wij uw camera perfect kalibreren – indien nodig
  • u bouwt op onze ervaren monteurs
Nog niet voldoende? Laat u overtuigen door de reeds meer dan 30.000 klanten die hun ervaringen met Carglass® deelden.

Vind een Service Center bij u in de buurt

 

servicecenter

Autoruiten van originele kwaliteit

Bij Carglass® gebruiken we uitsluitend autoruiten van originele kwaliteit – geproduceerd volgens de OEM-normen. Zo hebt u de garantie dat u na uw voorruitvervanging perfect veilig rijdt. Bij Carglass® hebben we meer dan 220.000 autoruiten op voorraad, van originele kwaliteit voor elk merk en elk model.

Levenslange garantie op de vervanging van uw voorruit

Bent u verzekerd tegen glasbreuk voor uw wagen? Dan betaalt de verzekering de vervangen voorruit. Meer nog: u hoeft zich van het papierwerk niets aan te trekken. Carglass® regelt alles rechtstreeks met uw verzekering . U profiteert bovendien van een levenslange garantie op de vervanging van uw autoruit.

Bent u niet verzekerd tegen glasbreuk? Ook dan kan u bij Carglass® terecht. De kosten voor de vervanging van een kapotte autoruit zijn afhankelijk van het merk en model van de wagen.
Vraag hier uw offerte aan.

Autoruiten vervangen en rijhulpsystemen 

Rijhulpsystemen bestaan uit software, camera’s en sensoren die de veiligheid in het verkeer verbeteren. De camera’s zitten vaak achter de voorruit gemonteerd. Dat vergt extra expertise bij de vervanging van een gebroken autoraam. Onze monteurs worden continu opgeleid om, na een voorruitvervanging, elke camera feilloos te herkalibreren volgens de veiligheidsinstructies van de fabrikant. Zo kan uw rijhulpsysteem weer milimeterprecies zijn assistentiefunctie vervullen.

Hoeveel kost een voorruit vervanging?

Indien u glasbreuk verzekerd bent is een herstelling meestal gratis voor u. Bovendien regelen wij ook alle papierwerk rechtstreeks met uw verzekeringsmaatschappij.
Bent u niet verzekerd tegen glasbreuk? Ook dan kan u bij Carglass® terecht. De kosten zijn afhankelijk van het merk en model van de auto en het voorruittype. Op basis van deze gegevens en het chassisnummer bezorgen wij u een correcte offerte. Vraag hier uw offerte aan.

Chat