Voorruit van uw Mini herstellen? Carglass® is dé aangewezen partner

In 1959 verwelkomde de British Motor Corporation (BMC) een nieuw kleintje in de familie: de Mini. Een revolutie op autovlak, dankzij zijn hypercompact ontwerp en – voor die tijd innovatieve – dwarsgeplaatste motor . Ontwerper Alec Issigonis stelde in 1957 het prototype voor aan zijn opdrachtgever Leonard Lord. Die laatste was na een proefritje meteen laaiend enthousiast over de combinatie van snelheid en weggedrag van de Mini. Zo enthousiast dat hij prompt groen licht gaf voor productie van de wagen. Later verwierf BMW de rechten op het merk en in 2001 lanceerde het de moderne MINI One of Cooper: een volledig nieuw ontwerp. En eeuwig hippe topper.
Mini Cooper

Herstelling van uw autoruit

Wie een sterretje opmerkt in de voorruit van zijn Mini, laat dat het best niet al te lang onbehandeld. Want barst het verder? Dan is een volledige vervanging van uw voorruit – vijf keer zo duur – onafwendbaar.

Carglass® herstelt sterretjes wanneer ze:

  • kleiner dan 2 euro zijn
  • minstens 6 centimeter van de rand zijn verwijderd

Vervanging nodig? 19 verschillende soorten voorruiten!

Moet de voorruit van uw BMW Mini worden vervangen? Onze inhouse-experts weten u feilloos te vertellen welke ruit u nodig hebt – ook indien u voorruitverwarming of regensensoren hebt. Vervolgens monteren zij de ruit volgens de knepen van het vak. Zo bent u weer voor jaren zoet.

Maak snel een afspraak

Wilt u de voorruit van uw Mini laten herstellen of vervangen? Check dan nu waar het dichtstbijzijnde Carglass® Service Center  zich bevindt en boek er uw afspraak .

Dringend hulp nodig? Doe dan een beroep op onze 24/7-service  via 078 78 12 11.

Sterretje in de voorruit van uw Mini ?

Maak een afspraak

Vind een Service Center bij u in de buurt