Achterruit vervangen

Heeft u een kapotte achterruit? Geen probleem, Carglass® helpt u onmiddellijk uit de nood.

Vervangen, niet herstellen

Wanneer de achterruit van uw auto beschadigd is, moet deze altijd vervangen worden. Dit komt omdat de achterruit bestaat uit gehard glas. Komt iets zwaars terecht op gehard glas? Dan verbrijzelt dat helemaal en moeten we de achterruit vervangen. In tegenstelling tot gelaagd glas, dat door de folie in het midden nog gedeeltelijk heel blijft. In het geval van een kapotte achterruit van uw auto, kiest u bij Carglass® dus voor een vervanging.

Maak nu online een afspraak

Uw achterruit vervangen: de klok rond

Breekt uw achterruit? Dan wilt u daarvoor zo vlug mogelijk een oplossing. Net als Carglass®. Daarom rekent u op onze 24/7 service om uw achterruit te vervangen. Waar u ook bent: bel ons gratis op .

Wij komen naar u toe. Of openen speciaal voor u een van de Carglass® Service Centers bij u in de buurt. En dat het hele jaar door, ook op zon- en feestdagen.

Achterruit vervangen: prijs

Hebt u een verzekering tegen glasbreuk voor uw wagen? Dan is de vervanging van de achterruit van uw auto meestal gratis. Maak u om het papierwerk trouwens geen zorgen, dat regelen wij rechtstreeks met uw verzekering. Maak nu een afspraak!

Bent u niet verzekerd voor de zijruit van uw auto? Ook dán doet u een beroep op Carglass®. Vraag snel een offerte aan voor het vervangen van uw achterruit.

En er is meer: u krijgt op de vervanging zelfs levenslange garantie op het geleverde werk. Hebt u nadien toch problemen met de achterruit van uw auto? Dan vervangt Carglass® die gratis opnieuw.

Maak nu online een afspraak

Vind een Service Center bij u in de buurt

 

servicecenter
Chat