Carglass® Aalst

Een sterretje in uw voorruit? Of zit u met een barst in uw autoruit? Carglass® Aalst pakt het probleem voor u aan! Onze professionele monteurs helpen u gezwind en vakkundig verder.

Werf 7
9300 Aalst
Ma 08:30 - 17:00
Di 08:30 - 17:00
Wo 08:30 - 17:00
Do 08:30 - 17:00
Vr 08:30 - 17:00
Za 08:30 - 17:00

Terwijl u wacht

  • Gratis koffie
  • Gratis kranten en tijdschriften
  • Gratis wifi
  • Gratis leenfiets

Waar vind ik Carglass® Aalst?

Komt u uit Wetteren voor een probleem aan uw autoruiten? Dan rijdt u als volgt naar Carglass® Aalst.

Vertrek in Wetteren in westelijke richting op de Warandelaan/N416, naar de Acaciastraat. Sla linksaf naar de Acaciastraat/N416. Vervolg uw weg naar de Zuidlaan/N417.
Rij 3,8 kilometer en vervolg uw weg naar de Oosterzelesteenweg/N42. Neem nu op de rotonde de tweede afslag, de oprit naar de E40 op, richting Brussel/Aalst.
Voeg in op de E40, rij 14,6 kilometer en neem afslag 19, richting Aalst/Geraardsbergen. Hou links aan: rij in de richting van de Geraardsbergsesteenweg/N45.
Volg de rechterrijstrook om de verbindingsweg naar de Geraardsbergsesteenweg/N45 te nemen. Rij 1,4 kilometer en neem op de rotonde de afslag naar de Parklaan/N9.
Rij 1,3 kilometer op de N9. Sla dan linksaf naar de Alfred Nichelsstraat. En ga daarna rechts de Burchtstraat in.
De Burchtstraat draait iets naar links en wordt de Molenstraat/het Werf. Carglass® Aalst bevindt zich aan uw linkerkant.

Er is geen Carglass® Dendermonde-vestiging. Maar op deze manier rijdt u naar Carglass® Aalst vanuit Dendermonde.

Vertrek in zuidwestelijke richting vanuit Dendermonde, op de Geldroplaan naar de Zuidlaan. Sla na 350 meter rechtsaf naar de Burgemeester Portmanslaan.
Vervolg uw weg naar de Paardentrapstraat. Vervolg uw weg eerst naar de Boonwijkstraat, vervolgens naar de Denderbellestraat. Rij 1,1 kilometer en vervolg uw weg daarna naar de Hoogstraat.
Volg na 850 meter de Nieuwstraat. Rij hier 1,3 kilometer en vervolg daarna uw weg naar het Wiezeplein. Rij nu naar de Schrovestraat.
Ga rechtdoor op de Grote Baan. Sla rechtsaf naar het Wijngaardveld. Rij 2,1 kilometer en vervolg uw weg naar de Victor Bocquéstraat.
Vervolg uw weg in de Pierre Corneliskaai. Volg daarna de Josse Ringoirkaai. En sla na 200 meter rechtsaf naar de Vaartstraat.
Sla na 73 meter linksaf naar de Molenstraat/het Werf. Carglass® Aalst bevindt zich aan uw rechterkant.

Een Carglass® Ninove is er niet. Maar komt u vanuit Ninove naar Carglass® Aalst?

Neem dan in Ninove de Albertlaan/N405/N45. Rij 1,5 km op de N405/N45 en sla dan linksaf naar de Expresweg/N28/N45. Rij 3,8 kilometer verder op de Expresweg/N28 en vervolg uw weg op de N45. Neem op de rotonde de tweede afslag naar de Geraardsbergsesteenweg/N9. Neem vervolgens de Burchtstraat naar de Molenstraat/Werf.
Sla na 800 meter linksaf naar de Alfred Nichelsstraat. En sla na nog eens 58 meter rechtsaf naar de Burchtstraat.
De Burchtstraat draait iets naar links en wordt de Molenstraat/het Werf. Na 110 meter vindt u Carglass® Aalst op uw linkerkant.

Reviews over Carglass® Aalst

"Gekende keten met ruime parking in hartje Aalst. Behulpzame , vriendelijke service met kennis van zaken. Afspraak verliep vlekkeloos. Alle beloften werden nagekomen."

-Didier Sertijn

"Snelle dienst en herstelt het nodige op je raam."

-Nicolas Van Tomme

"Waanzinnige topservice. Tot mijn verrassing hadden ze zelfs gratis de auto even gestofzuigd."

-Matthias Struyf

Chat