Autoruit vervangen prijs

Moet uw autoruit worden vervangen? Dat is gratis als u bent verzekerd tegen glasschade. En Carglass® regelt het papierwerk rechtstreeks met uw verzekeraar.

Hebt u geen verzekering voor glasschade aan uw auto? Ook dan lost Carglass® uw probleem snel en vakkundig op. De levenslange garantie is altijd gratis mét of zonder verzekering.

Autoruit vervangen: prijs mét verzekering

Ligt uw autoruit aan diggelen, maar bent u daarvoor verzekerd? Dan hebt u geluk: de vervanging van uw autoruit is meestal gratis.

En u trekt zich van de administratieve rompslomp niets aan. Want die regelen Carglass® en uw verzekeraar rechtstreeks met elkaar.

Maak nu online een afspraak

Autoruit vervangen: prijs zonder verzekering

Wat kost een autoruit vervangen, vraagt u? Wel, dat hangt af van verschillende factoren, zoals het model en merk van uw wagen. Kent u graag de prijs voor de vervanging van uw autoruit?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan Carglass®: online of via

Levenslange garantie bij Carglass®

Laat u uw autoruit vervangen bij Carglass®? Dan profiteert u van onze levenslange garantie op het uitgevoerde werk.

Autoruiten van originele kwaliteit

Een autoruit vervangen? Daarbij is het vooral belangrijk dat de nieuwe autoruit perfect past. Bij Carglass® maakt u zich daarover geen zorgen: wij hebben altijd 220.000 nieuwe autoruiten op voorraad. Voor elk merk en elk model hebben we dus een oplossing.

We gebruiken bovendien dezelfde autoruiten als de oorspronkelijke constructeur. Zo laat u extra gerust uw autoruit vervangen.