Achterruit vervangen prijs

Is uw achterruit gebroken? Die wilt u zo snel mogelijk weer in orde hebben. Goed nieuws: wie is verzekerd tegen glasbreuk, betaalt bij Carglass® … niets. En hebt u geen verzekering? Ook dan krijgt u de beste offerte. De levenslange garantie hoort er altijd gratis bij. Met of zonder verzekering bij Carglass® kan u altijd zeer voordelig uw achterruit vervangen.

Achterruit vervangen: prijs mét verzekering

Heeft uw wagen een nieuwe achterruit nodig door glasbreuk? En bent u daarvoor verzekerd? Dan rekent u bij Carglass® op een gratis vervanging van uw achterruit. Maak u om het papierwerk trouwens geen zorgen, want dat handelen we rechtstreeks met uw verzekeraar af. Een achterruit vervangen kan dus zonder bijkomende kosten en administratieve rompslomp. Een afspraak maken en uw wagen binnenbrengen: meer is er niet aan! 

Maak nu online een afspraak

Achterruit vervangen: prijs zonder verzekering

Bent u niet verzekerd voor een gebroken achterruit? Ook dan helpt Carglass® u 24/7 uit de nood. Bezorgt u ons de nodige details over uw achterruit en auto? Dan krijgt u van ons een correcte offerte met de kosten om uw autoruit te vervangen. En een vlekkeloze vervanging van uw achterruit . aan een eerlijke prijs

Vraag online uw offerte  aan of bel

Autoruiten van originele kwaliteit

Een achterruit vervangen? Daarbij is het vooral belangrijk dat de nieuwe autoruit perfect past. Bij Carglass® maakt u zich daarover geen zorgen: wij hebben altijd 220.000 nieuwe autoruiten op voorraad. Voor elk merk en elk model hebben we dus een oplossing.
We gebruiken bovendien dezelfde autoruiten als de oorspronkelijke constructeur. Zo laat u extra gerust uw autoruit vervangen.