Schade in het buitenland

Wat bij schade in het buitenland?

Carglass® biedt een internationale service aan. U kunt nagenoeg overal in Europa en op bijna alle continenten ter wereld terecht bij Carglass®. Voor de meeste landen in Europa hebben wij ook een derde-betalersysteem. Dit wil zeggen dat indien u glasbreukverzekerd bent, u niets hoeft te betalen en wij al het papierwerk rechtstreeks met de verzekeraar regelen. Ook bij schade in het buitenland hoeft u zich hier dus niets van aan te trekken.

Landen met derde-betalersysteem: Denemarken, Duitsland, Estland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Litouwen, Luxemburg, Marokko, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Servië, Slovenië, Spanje, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland

Bij glasschade ergens in Europa belt u het Europees nummer
00(32)800 13636000 (24/24 - 7/7).*

U komt terecht in het Belgische Customer Contact Center, waar Carglass® u helpt in uw eigen taal.

De operator stelt het dossier op, geeft alle informatie door aan het Service Center van Carglass® in het land waar u zich bevindt en regelt de kosten indien u glasbreukverzekerd bent.

*Bij voorkeur vanaf een vaste lijn. Lokale operators kunnen kosten aanrekenen of het nummer blokkeren voor mobiele oproepen.