Kent u onze chatbot al?

Stel u voor … dat u met bedrijven spreekt zoals met vrienden. Bij Carglass® is het nu al realiteit. Want u chat de klok rond met onze Carglass®-bot in Facebook Messenger. U krijgt in een vingerknip informatie, maakt een afspraak in uw Service Center en meer. Neem zelf de proef op de som!

Innovatieve technologie


Vorig jaar stelde Mark Zuckerberg Bots for Messenger voor. Daarmee brengt Facebook bedrijven en consumenten dichter bij elkaar. Een chatbot is een robot die op eigen houtje chat. Hij begrijpt en verwerkt taal en antwoordt snel en accuraat op uw vragen. Allemaal dankzij artificiële intelligentie. Er zit dus géén medewerker achter de chatbot. Alleen een knap staaltje technologie.

Digitale transformatie

Carglass® was er als de kippen bij om de tool uit te testen. We lanceren als eerste bedrijf een chatbot die automatisch uw afspraken registreert via Messenger. Zo wordt het nog eenvoudiger om een Service Center in uw buurt te vinden, een afspraak te maken voor een herstelling, offertes aan te vragen of feedback te geven … Test het zelf !

Afspraak maken bij Carglass®: eenvoudiger dan ooit

Een innovatieve tool? Da’s zeker. Maar bovenal handig voor u.
Stel bijvoorbeeld dat u uw voorruit wilt laten herstellen. Dan hebt u uw Facebook Messenger maar open te klikken. Vraagt u onze chatbot om een afspraak? Dan komt die automatisch in onze software terecht. Sla dus gerust een testpraatje met de bot. Maar denk eraan dat wanneer u uw afspraak bevestigt, de monteur ook echt op het afgesproken moment bij u aanbelt !

Altijd bereikbaar

Facebook Messenger is het favoriete kanaal van zes miljoen Belgen. Waarom zouden we u er dan weghalen? U stelt uw vragen en maakt uw afspraken met Carglass® via desktop, tablet of smartphone in uw vertrouwde Messenger-omgeving. Wanneer u maar wilt.
Hebt u een vraag voor Carglass® of wilt u een afspraak maken? Steek dan eens uw licht op bij onze chatbot.
*Sla gerust een testpraatje met onze bot. Maar let op, want bevestigt u uw afspraak? Dan staat onze monteur ook echt op het afgesproken tijdstip op uw stoep ;-)

 

Chatbot