Autoruiten vervangen

Voorruit vervangen

Hebt u een barst in uw voorruit? Carglass® gaat altijd eerst na of we de schade aan uw voorruit kunnen herstellen. Een klein sterretje in de voorruit kan meestal nog worden hersteld, maar in sommige gevallen is een vervanging van de voorruit de enige oplossing.

Wanneer dient een voorruit vervangen te worden? Indien:

 • uw raam gebarsten is
 • het sterretje in uw voorruit groter is dan een muntstuk van 2 Eur
 • het sterretje in uw voorruit binnen de 6cm van de rand van het raam zit

In de andere gevallen kunnen we uw voorruit waarschijnlijk herstellen.


Zijruit vervangen

Ligt de zijruit van uw auto aan diggelen? Vaak zijn vandalen of dieven de oorzaak. Hoe dan ook: u wilt gauw een oplossing voor uw kapotte zijruit. Geen zorgen, want Carglass® installeert uw nieuwe zijruit razendsnel.

 

Omdat de meeste zij- en achterruiten van een wagen uit gehard glas bestaan, verbrijzelen ze volledig bij een harde impact. Daarom kunnen we een zijruit niet herstellen en moet ze altijd worden vervangen, maar dankzij onze permanente voorraad van meer dan 220.000 ruiten helpen wij u snel uit de nood. Voor om het even welk merk en model hebben wij een ruit van originele kwaliteit.

Achterruit vervangen

Heeft u een kapotte achterruit? Geen probleem, Carglass® helpt u onmiddellijk uit de nood. We hebben quasi alle types achterruiten beschikbaar, voor alle merken en modellen. Al onze ruiten zijn bovendien van originele kwaliteit, dus ook geen zorgen voor u wat dit betreft.

Wanneer de achterruit van uw auto beschadigd is, moet deze altijd vervangen worden. Dit komt omdat de achterruit bestaat uit gehard glas. Komt iets zwaars terecht op gehard glas? Dan verbrijzelt dat helemaal en moeten we de achterruit vervangen. In tegenstelling tot gelaagd glas, dat door de folie in het midden nog gedeeltelijk heel blijft. In het geval van een kapotte achterruit van uw auto, kiest u bij Carglass® dus voor een vervanging.

Panoramisch dakraam

Glasschade aan het panoramisch dakvenster of het dakraam van uw wagen? Dit kan allerlei oorzaken hebben. Hoe dan ook: u wilt zo snel mogelijk een oplossing. Geen zorgen, want Carglass® helpt u verder met de vervanging of herstelling van het panoramisch dak van uw auto.


Het herstellen of vervangen van het dakraam of panoramisch dak van uw auto is geen standaard job. Het is technisch uitdagend en zeer arbeidsintensief. Een panoramisch dakvenster vervangen is bovendien heel specifiek werk. De manier waarop je een dakvenster moet vervangen is per merk en type wagen verschillend. Onze monteurs krijgen continue opleiding zodat ze altijd mee zijn met de laatste nieuwe modellen en trends.

Carglass® vervangt alle niet beweegbare glazen daken. 

Waarom uw autoruit vervangen bij Carglass®?

We lijsten het even voor u op: 

 • u maakt vlot online een afspraak 
 • u profiteert van unieke levenslange garantie op het geleverde werk
 • u bespaart tijd dankzij onze sneldrogende lijm
 • u rekent op onze permanente voorraad van 220.000 ruiten – voor elk merk en model
 • u vertrouwt erop dat wij uw camera perfect kalibreren – indien nodig
 • u bouwt op onze ervaren monteurs
 • u komt terecht bij de expert in autoruit technologie
 • u rekent op 30 jaar ervaring
 • u krijgt onze service thuis, op het werk, … waar u maar wilt
Nog niet voldoende? Laat u overtuigen door de reeds meer dan 30.000 klanten die hun ervaringen met Carglass® deelden.

Autoruiten van originele kwaliteit

Een autoruit vervangen? Daarbij is het vooral belangrijk dat de nieuwe autoruit perfect past. Bij Carglass® maakt u zich daarover geen zorgen: wij hebben altijd 220.000 nieuwe autoruiten op voorraad. Voor elk merk en elk model hebben we dus een oplossing.

We gebruiken bovendien dezelfde autoruiten als de oorspronkelijke constructeur. Zo laat u extra gerust uw autoruit vervangen.

Levenslange garantie

Is er na de plaatsing van uw nieuwe autoruit toch een probleem? Dan garanderen wij u zo snel mogelijk een oplossing. U geniet van een levenslange garantie op het geleverde werk.


Bent u verzekerd tegen glasbreuk voor uw wagen? Dan betaalt de verzekering de vervangen voorruit. Meer nog: u hoeft zich van het papierwerk niets aan te trekken. Carglass® regelt alles rechtstreeks met uw verzekering. Bent u niet verzekerd tegen glasbreuk? Ook dan kan u bij Carglass® terecht. De kosten voor de vervanging van een kapotte autoruit zijn afhankelijk van het merk en model van de wagen. U kan hoe dan ook een afspraak maken, of eerst een offerte aanvragen indien u dat wenst.

In ieder geval, u kan altijd zonder zorgen weer vertrekken dankzij onze levenslange garantie.