Waar en wanneer u wilt

Wij helpen u in een Service Center in uw buurt of komen naar u toe.

UNIEKE LEVENSLANGE GARANTIE
VOOR HERSTELLING EN VERVANGING

• Herstelling: GRATIS nieuwe voorruit indien herstelde inslag toch verder barst

• Vervanging: levenslange garantie op het uitgevoerde werk

meer info

Carglass®, uw specialist voor het herstellen en vervangen van autoruiten

Autoruiten herstellen en vervangen is al jarenlang onze enige passie. Al 30 jaar zijn we de referentie voor al uw problemen bij voertuigbeglazing. Een sterretje in uw voorruit herstellen we in 45 minuten. Ook voor de vervanging van uw voorruit, zijruit of achterruit kan u bij ons terecht. Jaarlijks hielpen we meer dan 290.000 klanten uit de nood.

We hebben 43 vestigingen verspreid over heel België. Kan u niet tot bij ons komen dan komt onze Mobiele Service gewoon tot bij u. Waar u het wenst zowel voor een herstelling als een vervanging. Bovendien geniet u bij Carglass® van een levenslange garantie op het uitgevoerde werk. Moest bij een herstelling het sterretje toch nog verderbarsten dan krijgt u gratis een nieuwe voorruit.

Zijn uw ruitenwissers aan vervanging toe? Kom dan langs om ze te laten vervangen door splinternieuwe Bosch ruitenwissers. We installeren ze gratis voor u!

Wat kost een herstelling of vervanging? 

Bent u verzekerd tegen glasbreuk? In dat geval is de herstelling of vervanging meestal gratis. Wij werken samen met alle Belgische verzekeringsmaatschappijen. Dankzij het derde-betalerssysteem regelen we alle praktische en administratieve details rechtstreeks met uw verzekering. Het enige wat u moet doen is een afspraak boeken.

Bent u niet verzekerd tegen glasbreuk? Ook dan helpen we u graag uit de nood. De kosten zijn afhankelijk van het merk en model van de auto en het voorruittype. Vraag online een offerte aan voor de vervanging van uw autoruit

* We nemen contact op met uw verzekeraar om te verifiëren of u verzekerd bent, in welk geval u geen directe kosten heeft. Het dossier kan dan overigens nog wel van invloed zijn op de hoogte van uw 'eigen risico' bedrag (franchise) of de hoogte van de premie, hetgeen is bepaald in het contract met uw verzekeraar.