Carglass® Hasselt

Waar vind ik Carglass® Hasselt?

Probleem met je autoglas in Bilzen? En kom je dus vanuit Bilzen naar Carglass® Hasselt?

Ga de E313 op in Bilzen. Volg de E313 naar de Kuringersteenweg/N2 in Hasselt. Neem afrit 27. Voeg in op de Kuringersteenweg/N2. Sla vervolgens linksaf richting de Herkenrodesingel/R71.
Sla daarna rechtsaf naar de Herkenrodesingel. Neem op de rotonde de tweede afslag en rij door op de Herkenrodesingel. Je vindt Carglass® Hasselt aan de rechterkant.

Kom je vanuit Bree naar Carglass® Hasselt?

Rij de N76 op in Bree. Neem vervolgens de N719 naar de Grote Baan/N715 in Houthalen-Helchteren. Neem op de rotonde de eerste afslag naar de Weg op Bree.
Vervolg de weg naar de Weg naar Helchteren/N719. Volg de Grote Baan/N715 en Kempische Steenweg naar de Herkenrodesingel/N794 in Hasselt.
Neem vervolgens de afrit Herkenrodesingel/R71. Ga verder op de N794 en sla na 850 meter rechtsaf naar de Herkenrodesingel. Je vindt Carglass® Hasselt op de rechterkant.

Kom je vanuit Geel om je autoruit te laten herstellen of vervangen bij Carglass® Hasselt?

Ga de E313 op in Westerlo vanaf de Westelijke Ring/R14 en N19. Volg de E313 naar de Kuringersteenweg/N2 in Hasselt. Neem afrit 27-Hasselt-West vanaf de E313.
Volg de Kuringersteenweg/N2 naar de Herkenrodesingel. Sla rechtsaf naar de Herkenrodesingel. Neem op de rotonde de tweede afslag en rij door op de Herkenrodesingel.
Je vindt Carglass® Hasselt aan de rechterkant.

Reviews over Carglass® Hasselt

"Fijne ervaring bij Carglass gehad. Ik had een sterretje in de voorruit. Zonder afspraak snel en professioneel geholpen. Vriendelijke, behulpzame mensen!!" 

Monique Hermans

"Een goede service kreeg ik daar. Omdat ik de wagen meer dan 3 uren niet had, kreeg ik een fiets om naar het centrum te gaan shoppen.☺ 
Een vriendelijke ontvangst aan de balie met alle uitleg erbij.
Je kan er ook wachten als de wagen nog niet klaar is met een gratis drankje.
Mooi ingericht en zicht op de garage waar de mannen bezig zijn."
Toppie service.

Leentje Lathouwers

"Snelle herstelling bij glasbreuk, goede service."

Kim Schoofs