Coronavirus

Veiligheidsmaatregelen in uw Carglass® Service Center?

Al onze Carglass® Service Centers zijn open, met de grootste zorg voor uw gezondheid, uw veiligheid én tevredenheid.

Hoe garandeert Carglass® uw veiligheid als klant?

  • U kunt in uw Carglass® Service Center terecht na afspraak via de website of telefonisch via ons Customer Contact Center op het nummer 078 78 12 11. Op de afgesproken datum staan onze specialisten klaar om uw glasschade vlekkeloos te herstellen of te vervangen.
  • In al onze Carglass® Service Centers gelden strikte maatregelen om uw en onze veiligheid te garanderen: keyboxes voor autosleutels en -documenten, balieschermen in plexiglas, waarschuwingsborden voor social distancing, betaling enkel met bankkaarten, ...
  • U kan terecht in onze wachtruimte, maar vragen u om de veiligheidsrichtlijnen te respecteren. U kan de sleutels afgeven aan de balie. Wij contacteren u zodra uw wagen klaar is.
  • Het desinfecteren van de handen en het dragen van een mondmasker is verplicht in onze Service Centers.
  • Elke Carglass® medewerker maakt verplicht gebruik van een veiligheidsbril en handschoenen. Indien de afstand van 1,5 m niet kan gerespecteerd worden zullen mondmaskers gedragen worden. Overal is desinfecterende gel beschikbaar.
  • Bovendien hanteren we het principe van Touchpoint Cleaning voor en na elke job*. Dat betekent dat we elk punt van uw wagen waarmee onze medewerkers in contact kwamen ontsmetten. Hoe dat precies in zijn werk gaat ziet u in deze korte video. Pas daarna vertrouwen we uw auto opnieuw aan u toe. Zodoende houden we de kans op besmetting zo klein mogelijk.

De beste zorg voor onze klanten blijft prioritair. Want alleen als u na uw bezoek tevreden én met een gerust gevoel weer veilig de baan op gaat, zijn wij ook tevreden.

Graag tot binnenkort, in uw Carglass® Service Center.

* Bent u verzekerd tegen glasschade of carrosserieschade via uw verzekeraar of uw leasemaatschappij dan hoeft u voor deze unieke service niet te betalen. Indien u hiervoor niet verzekerd bent, rekenen we u een supplement aan van € 19,97 (BTW inbegrepen)