Doeltreffend regenafweer voor uw autoruiten: Carglass Protect

Van de kleinste druppels tot een woeste storm: regen maakt er uw autorit meestal niet vlotter op. Het zicht vanuit uw wagen bepaalt bovendien voor een groot deel uw veiligheid. Carglass® biedt u voortaan een handig hulpmiddel: de Carglass® Protect-behandeling. Ontdek hoe de chemie zijn werk doet.

Bij Carglass® vindt u nu een doeltreffende antiregenbehandeling voor uw ruiten. Carglass® Protect is een chemische behandeling. Wij brengen een fluorpolymeerproduct aan dat de hoek waaronder het water de ruit raakt, verandert. Daardoor ketst de ruit het water af. Zo ziet u weer wat er voor u gebeurt – zowel overdag als ’s nachts.

Carglass® Protect: veiliger, vlotter en schoner

Met Carglass® Protect gaat  u niet alleen met een geruster gemoed de weg op. De behandeling biedt nog andere pluspunten. Uw voorruit:

  • is makkelijker schoon te maken (insecten, stof en vuil blijven minder snel plakken)
  • ontdooit sneller
  • weerkaatst licht minder fel

Solide beschermingslaag

De Carglass® Protect-behandeling blijft zes tot acht maanden goed. Naar de carwash gaan, uw voorruit met glasreiniger (ook op basis van ammoniak) en raamtrekker schoonmaken, ruitenwisservloeistof gebruiken, … uw voorruit kan het aan! U heeft geen fluwelen handschoenen nodig.

Aquapel: zonneklaar, ook bij regenweer

Zet uzelf uit de wind: kies nu voor de Aquapel-beschermingslaag. Maak nu uw afspraak bij Carglass® en vraag naar Carglass® Protect.


Laat uw rit niet in het water vallen: maak nu uw afspraak.