24/7, 365 dagen per jaar helpen wij u uit de nood

Ligt uw zijruit of achterruit in duizend stukjes? Dan wilt u zo snel mogelijk een oplossing. Gelukkig biedt Carglass® u 24/7 service, 365 dagen per jaar, zodat u na een noodgeval  in een wip weer veilig onderweg bent. 

Noodgeval? Reken op onze 24/7 service

Wanneer een zijruit of achterruit breekt, is een vervanging onvermijdelijk. Bij zo’n noodgeval reken je op de 24/7 service van Carglass®, ook op zon- en feestdagen.
 
Bij het krieken van de dag, net na de kantooruren of in het holst van de nacht? Het uur maakt niet uit: onze monteurs komen naar je toe voor de vervanging. Of ze openen speciaal voor jou het dichtstbijzijnde Carglass® Service Center. Een unieke dienstverlening in België!

Bel het nummer 078 78 12 11 (24/7) en onze medewerkers helpen je direct verder.

Driehonderdvijfenzestig dagen per jaar

Glasschade op een zon- of feestdag? Carglass® helpt je zeven dagen per week uit de nood. Een verbrijzelde zijruit in een uithoek van het land? Carglass® komt naar élke locatie.

Carglass® helpt u ook op feestdagen

Waar u maar wilt

Carglass® helpt u niet alleen wanneer u dat wilt, maar ook waar. Op uw vraag komt de monteur bij u thuis, op het werk of een andere locatie langs. Of hij opent een van de 43 Carglass® Service Centers speciaal voor u. 
Bel bij een noodgeval naar ons nummer 078 78 12 11 . Een van onze medewerkers vangt u op en zorgt voor de snelste en beste oplossing. 

Urgent geval van glasschade? Contacteer ons nu via 078 78 12 11.