Carglass® Q-Park Brussel Zuidstation (pop-up point)

Carglass® Q-Park is een pop-up point bij Q-Park Brussel Zuid. 

Terwijl u gaat shoppen of naar Parijs of Londen reist, lossen wij uw ruitschade op in het Carglass® Service Point! Uiteraard garanderen wij u dezelfde perfecte service als in een ander Carglass® Service Center.

Wat zijn de verschillen tussen een Service Point (pop-up) en een Service Center?
In een Service Point moet er altijd een afspraak gemaakt worden. U kan dit hier makkelijk en snel online doen of u kan bellen naar ons Customer Contact Center op het gratis nummer 0800 90 625

Waar vind ik het Carglass Service Point bij Q-Park?
U vindt het Carglass® Service Point Qpark op de VIP parking van de parkeergarage. We willen er u op wijzen dat de kosten voor de parking niet ten laste van Carglass® zijn maar door de klant betaald dienen te worden. Om de VIP-parking te kunnen gebruiken, wordt er door Q-Park 4,5€ per dag extra aangerekend bovenop de prijs van een normaal parkeerticket.

Hoe werkt het?

  • U parkeert uw auto op één van de voorziene plaatsen in de VIP parking op het uur dat in de emailbevestiging wordt gecommuniceerd.
  • Als de monteur nog niet ter plaatse is, steekt u uw autosleutel in de voorziene key-box. Zo kan u met een gerust hart vertrekken.
  • Wanneer uw auto klaar is, stoppen we uw sleutel terug in de keybox. U krijgt dan per sms een code waarmee u de key-box kan openen.
  • Wanneer u terug bent, pikt u uw wagen weer op op de VIP parking en rijdt weer weg. Let wel, om de VIP-parking te kunnen gebruiken, wordt er door Q-Park 4,5€ per dag extra aangerekend bovenop de prijs van een normaal parkeerticket.

Frankrijkstraat 40
1060 Sint-Gillis, Brussel

Het Carglass® Q-Park Brussel Zuid service point is geen gewoon Carglass® Service Center (filiaal). Hierdoor is het enkel mogelijk om op afspraak een herstelling of vervanging vast te leggen.

 

0800 90 625

Waar vind ik Carglass® Q-Park Brussel Zuidstation (pop-up point)?

 

Het Carglass® Service Point Q-Park Brussel Zuidstation bevindt zich in de VIP zone van de Q-Park parkeergarage aan station Brussel Zuid. De ingang is bereikbaar via de Frankrijkstraat en ligt vlakbij de Panos.

Om het Carglass® Service Center binnen te rijden, kiest u de VIP parking en neemt u daar een parkeerticket, zoals u ook normaal zou doen indien u daar parkeert. Dit ticket dient u vanzelfsprekend bij te houden om de parkeergarage ook weer uit te kunnen rijden. Let wel, om de VIP-parking te kunnen gebruiken wordt er door Q-Park 4.5€ per dag extra aangerekend bovenop de prijs van een normaal parkeerticket.

Chat