Verzekeringskantoor Nijsten en Carglass®, samen voor kwaliteit!

Waar en wanneer je wilt

Wij helpen je in een Service Center in jouw buurt of komen naar je toe.

UNIEKE LEVENSLANGE GARANTIE
VOOR HERSTELLING EN VERVANGING

• Herstelling: GRATIS nieuwe voorruit indien herstelde inslag toch verder barst

• Vervanging: levenslange garantie op het uitgevoerde werk

meer info

Carglass®, dé specialist voor het herstellen en vervangen van autoruiten

Autoruiten herstellen en vervangen is al jarenlang onze enige passie. Al 30 jaar zijn we de referentie voor al je problemen bij voertuigbeglazing. Een sterretje in je voorruit herstellen we in 45 minuten. Ook voor de vervanging van je voorruit, zijruitachterruit, panoramisch dak en vrachtwagenruiten kan je bij ons terecht. Jaarlijks hielpen we meer dan 290.000 klanten uit de nood.

We hebben 43 vestigingen verspreid over heel België. Kan je niet tot bij ons komen dan komt onze Mobiele Service gewoon tot bij jou. Waar je het wenst zowel voor een herstelling als een vervanging. Bovendien geniet je bij Carglass® van een levenslange garantie op het uitgevoerde werk. Moest bij een herstelling het sterretje toch nog verderbarsten dan krijg je gratis een nieuwe voorruit.

Zijn je ruitenwissers aan vervanging toe? Kom dan langs om ze te laten vervangen door splinternieuwe Bosch ruitenwissers. We installeren ze gratis voor jou!

Wat kost een herstelling of vervanging? 

Ben je verzekerd tegen glasbreuk? In dat geval is de herstelling of vervanging meestal gratis. Wij werken samen met alle Belgische verzekeringsmaatschappijen. Dankzij het derde-betalerssysteem regelen we alle praktische en administratieve details rechtstreeks met je verzekering. Het enige wat je moet doen is een afspraak boeken.

Ben je niet verzekerd tegen glasbreuk? Ook dan helpen we je graag uit de nood. De kosten zijn afhankelijk van het merk en model van de auto en het voorruittype. Vraag online een offerte aan voor de vervanging van je autoruit

* We nemen contact op met je verzekeraar om te verifiëren of je verzekerd bent, in welk geval je geen directe kosten heeft. Het dossier kan dan overigens nog wel van invloed zijn op de hoogte van je 'eigen risico' bedrag (franchise) of de hoogte van de premie, hetgeen is bepaald in het contract met je verzekeraar.