Zijruit vervangen

Ligt de zijruit van uw auto aan diggelen? Vaak zijn vandalen of dieven de oorzaak. Hoe dan ook: u wilt gauw een oplossing voor uw kapotte zijruit. Geen zorgen, want Carglass® installeert uw nieuwe zijruit razendsnel.

Omdat de meeste zij- en achterruiten van een wagen uit gehard glas bestaan, verbrijzelen ze volledig bij een harde impact. Daarom kunnen we een zijruit niet herstellen en moet ze altijd worden vervangen. 

Zijruit vervangen: wij helpen u 24/7 uit de nood

Glasbreuk hebt u niet zelf in de hand. Vaak valt een schadegeval op de meest ongelegen momenten voor. Gelukkig biedt Carglass® voor dat soort noodgevallen de klok rond assistentie. Zon- of feestdag, dag of nacht: wij komen naar u toe om uw zijruit te vervangen. Of we openen speciaal voor u een Carglass® Service Center in de buurt. 

Ruiten van originele kwaliteit

Dankzij onze permanente voorraad van meer dan 220.000 ruiten helpen wij u snel uit de nood. Voor om het even welk merk en model hebben wij dus een ruit van originele kwaliteit  – dezelfde als bij de constructeurs – in huis.

Wat kost een zijruitvervanging? 

Hebt u voor uw wagen een verzekering tegen glasbreuk? Dan is het vervangen van uw zijruit meestal gratis . U hoeft zich bovendien niets van de administratie aan te trekken, want die regelen wij rechtstreeks met uw verzekeraar. 

Bent u niet verzekerd voor de zijruit van uw auto? Ook dán doet u een beroep op Carglass®. Vraag snel een offerte voor het vervangen van uw zijruit.

Maak een afspraak
Chat