Sterretje in de voorruit van je Citroën C4? Op naar Carglass®

Sinds 2004 bevolkt de Citroën C4 mee onze wegen. Deze compacte middenklassenwagen pakte indertijd uit met opvallende technologische hoogstandjes zoals een waarschuwingssysteem voor het verlaten van een rijstrook, een panoramisch dak, voor- en achterparkeersensoren, … Snufjes die meteen een horde fans aantrokken!
Citroen C4

Pak sterretjes zo vlug mogelijk aan

Ontdekt u een sterretje in de voorruit van uw Citroën C4? Wacht dan niet om het te laten herstellen. Want is een sterretje kleiner dan 2 euro en minstens 6 centimeter van de rand verwijderd? Dan kan Carglass® het herstellen.

Is de barst toch groter? Dan vervangen wij uw volledige autoruit. Volgens de regels van de kunst, want iedere Carglass®-monteur volgde een intensieve opleiding in het Carglass® Learning and Development Center. Dat betekent trouwens ook dat de camera , regen- en lichtsensoren, zonnebanden, … van uw Citroën C4 in goede handen zijn. Onze medewerkers zorgen voor vakkundige montage én terugplaatsing van uw apparatuur.  

Carglass®: ook voor panoramische daken uw aangewezen partner

Een panoramisch glazen dakvenster vervangen is een heel specifieke klus. Maar ook daarvoor bent u bij Carglass® aan het goede adres. Onze experts evalueren de situatie en meten u de beste oplossing aan.

Maak uw afspraak

Het sterretje in de voorruit van uw Citroën C4 laten herstellen? Dat gaat vlot. Check waar het dichtstbijzijnde Carglass® Service Center zich bevindt. En boek er meteen een afspraak.

Is de herstelling of vervanging erg dringend? Doe dan een beroep op onze 24/7-service. Bel 078 78 12 11.

Maak een afspraak

Vind een Service Center bij jou in de buurt

 

servicecenter