Voorruit van je Audi A6 herstellen

Toen de Audi 100 in 1994 een grondige transformatie onderging – nieuwe voor- en achterlichten, grille en aangepaste carrosserie – kreeg de sedan meteen ook een nieuwe naam mee. De Audi A6 was geboren! Over vier generaties heen kreeg dit hogere middenklassemodel geregeld een andere look en motorupdates. Dat maakt hem vandaag een sterkhouder in zijn segment. Hij is bovendien ook verkrijgbaar als station- en terreinwagen. 

Audi A6

Sterretje in de voorruit van uw Audi A6? Wees barsten voor

Ontsiert een sterretje sinds kort de voorruit van uw Audi A6? Dan kúnt u vermijden dat het een grotere barst veroorzaakt. Door snel een afspraak voor herstelling te boeken bij Carglass®. Indien het sterretje kleiner is dan 2 euro en verder dan 6 cm van de rand verwijderd, is de kans groot dat wij het nog kunnen herstellen. Dat is trouwens vijf keer goedkoper dan de voorruit van uw Audi A6 te vervangen!

Is een vervanging onvermijdelijk? Geen zorgen, want ook daarmee weten onze medewerkers raad. Dankzij regelmatige bijscholingen in ons Carglass® Learning and Development Center blijven zij bij met de recentste OEM -richtlijnen. Ook wanneer uw wagen met een camera is uitgerust, vertrouwt u blindelings op ons. Na de vervanging kalibreren wij de camera opnieuw , zodat u meteen weer alle functies gebruikt. Net zoals uw regensensoren, die in de zonneband van uw voorruit zitten ingewerkt.

Veilig op weg? Carglass® herstelt de voorruit van uw Audi A6!

Wilt u de voorruit van uw Audi A6 laten herstellen of vervangen? Dan helpt Carglass® u in het dichtstbijzijnde Carglass® Service Center . Of u doet een beroep op onze 24/7-service in heel dringende gevallen: via 078 78 12 11.

Sterretje in de voorruit van uw Audi A6 ?

Maak nu een afspraak

Vind een Service Center bij jou in de buurt

 

servicecenter