Omwille van de veiligheidsmaatregelen in het kader van het Coronavirus, is het niet meer mogelijk om rechtstreeks naar een filiaal te rijden om uw gravering te laten uitvoeren. Gelieve een afspraak te maken via het nummer 078 78 12 11 (24/7) of via info@carglass.be.

Antidiefstalgravering

Bescherm uw auto tegen diefstal!


Laat Carglass® een antidiefstalgravering Carglass® Identity in al uw autoruiten etsen. Zo loopt u heel wat minder kans uw auto te verliezen. Een autodief denkt immers twee keer na voor hij een auto met gegraveerde ruiten steelt. Want die is herkenbaar en een andere niet…

  antidiefstalgravering Carglass® Identity

Al uw voordelen op een rijtje

Extra beveiliging tegen autodiefstal

De dief is verplicht alle ruiten van een gegraveerde auto te vervangen, vooraleer hij hem verder verkoopt. Zoniet is uw auto immers moeiteloos herkenbaar.

Graveringsattest

Zodra uw auto gegraveerd is, krijgt u van ons uw persoonlijke Identity Card. Daarop staan alle gegevens over uw auto en het graveringsnummer. Een bewijsstuk dat u voorlegt aan uw verzekeringsmaatschappij, aan de politie (in geval van diefstal) of aan ons (in geval van gebroken autoruiten).

Gratis nieuwe gravering bij glasbreuk

Autoruit met Carglass® Identity gebroken? Als u de ruit bij ons laat vervangen, graveren we ze opnieuw. Gratis.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten

Voor 9,99 euro geniet u alle voordelen van Carglass® Identity, inclusief opname van onbeperkte duur in het computerbestand.

 Carglass Identity