Carglass® Q-Park Brussel Zuidstation (pop-up point)

Carglass® Q-Park is een pop-up point bij Q-Park Brussel Zuid. 

Terwijl u gaat shoppen of naar Parijs of Londen reist, lossen wij uw ruitschade op in het Carglass® Service Point! Uiteraard garanderen wij u voor de uitvoering van de job een even kwalitatieve service als in een standaard Carglass® Service Center.

Wat zijn de verschillen tussen een Service Point (pop-up) en een standaard Service Center?
Een Carglass® service point is geen gewoon Carglass® Service Center (filiaal), maar is een extra service die Carglass® aan hun klanten wil aanbieden op drukbezochte locaties. Het Carglass® service point bevindt zich in de infrastructuur van een externe partner, in dit geval in de VIP parking van Q-Park Brussel Zuid.

 • Carglass® biedt u een parkeervoucher aan ter waarde van 3u gratis parkeertijd in Q-Park. De resterende parkeerkost voor de VIP Q-Park parkeergarage (4.70€/uur) is ten laste van de klant.
 • Er moet ALTIJD een afspraak gemaakt worden – online of op het gratis nummer 0800 90 625
 • Er is geen wachtruimte en geen extra service beschikbaar zoals wifi, koffie of tijdschriften en kranten
 • Er zijn geen vaste Carglass® medewerkers aanwezig
 • De bedoeling is dat u uw auto parkeert op de gereserveerde Carglass® parkeerplaatsen en uw autosleutels in de voorziene key-box dropt. Terwijl u gaat shoppen of op de Thalys of de Eurostar zit, komt onze mobiele Carglass® monteur ter plaatse uw autoruit herstellen of vervangen. Wanneer u terugkomt is de job uitgevoerd en zo heeft u geen tijd verloren.

Waar vind ik het Carglass Service Point bij Q-Park?
U vindt het Carglass® Service Point Q-park op de VIP parking van de parkeergarage.  

Hoe werkt het?

 • U parkeert uw auto op één van de voorziene Carglass® parkeerplaatsen in de VIP parking op het uur dat in de emailbevestiging wordt gecommuniceerd.
 • Als de monteur nog niet ter plaatse is, steekt u uw autosleutel in de voorziene key-box. Zo kan u met een gerust hart vertrekken.
 • Wanneer uw auto klaar is, stoppen we uw sleutel terug in één van de keyboxen. In deze keybox zal U ook uw gratis parkeervoucher ter waarde van 3u parkeertijd kunnen terugvinden
 • U krijgt per sms uw persoonlijke code waarmee u de keybox kan openen.
 • Wanneer u terug bent, pikt u uw autosleutels en parkeervoucher (met een waarde van 3u gratis parkeren) op in de voor u voorziene keybox en gaat u daarna uw parkeerticket valideren. Indien u langer dan 3u geparkeerd hebt, betaalt u het restbedrag van de parking (4.70€/uur) dus zelf
 • Daarna kan u met uw wagen weer wegrijden.

Frankrijkstraat 40
1060 Sint-Gillis, Brussel

Het Carglass® Q-Park Brussel Zuid service point is geen gewoon Carglass® Service Center (filiaal). Hierdoor is het enkel mogelijk om op afspraak een herstelling of vervanging vast te leggen.

 

Waar vind ik Carglass® Q-Park Brussel Zuidstation (pop-up point)?

 

Het Carglass® Service Point Q-Park Brussel Zuidstation bevindt zich in de VIP zone van de Q-Park parkeergarage aan station Brussel Zuid. De ingang is bereikbaar via de Frankrijkstraat en ligt vlakbij de Panos.

Om het Carglass® Service Center binnen te rijden, kiest u de VIP parking en neemt u daar een parkeerticket, zoals u ook normaal zou doen indien u daar parkeert. Dit ticket dient u vanzelfsprekend bij te houden om de parkeergarage ook weer uit te kunnen rijden.

Chat