Een Service Center Wilrijk

Ben je op zoek naar een Carglass® Service Center in Wilrijk? 

Heb je autoruitschade in Wilrijk?

Heb je autoruitschade opgelopen in de omgeving van Wilrijk? Dat laat je beter zo snel mogelijk herstellen. Het voelt altijd aangenamer om met de wagen te rijden wanneer alles tiptop in orde is. Dat betekent ook dat je autoruit in perfecte staat moet zijn. Het dichtstbijzijnde Service Center ligt in Aartselaar. Daar kan je terecht voor een herstelling of vervanging van je autoruit. Ook voor het blinderen van de autoruit of het vervangen van je ruitenwissers kan je in onze Service Centers terecht. We helpen je graag terug veilig op de weg.

Herstelling of vervanging in Wilrijk

Uiteraard streeft Carglass® ernaar om je kosten te besparen. Als het sterretje kleiner is dan een stuk van 2 euro, dan gaan we voor een kostenbesparende oplossing, namelijk een herstelling. Is de schade groter dan een stuk van 2 euro? Dan is de kans groot dat je een nieuwe voorruit nodig hebt. Geen zorgen. Dat gaat behoorlijk snel. Onze medewerkers in het Service Center in Aartselaar, op een boogscheut van Wilrijk, helpen je graag verder.

Service Center in Wilrijk

In Wilrijk zelf is er geen Service Center, maar als je tot Aartselaar kan rijden, dan staan onze medewerkers daar voor je klaar.

Een sterretje in de voorruit kan doorscheuren tot een barst. Bij Carglass® Aartselaar lossen we dit probleem snel en efficiënt voor je op.

In enkele simpele clicks maak je zelf een afspraak voor de herstelling waar en wanneer het je het beste past.

Afspraak maken

Boomsesteenweg 10
2630 Aartselaar

Ma 08:30 - 17:00
Di 08:30 - 17:00
Wo 08:30 - 17:00
Do 08:30 - 17:00
Vr 08:30 - 17:00
Za 08:30 - 17:00

078 78 12 08

Hoe kom ik bij Carglass® Aartselaar?

Carglass® Aartselaar ligt op de Boomsesteenweg. Als je van Brussel komt is het Service Center links gelegen en dien je te keren aan de eerste lichten na de SKM. Kom je van Antwerpen en rijd je richting Brussel dan ligt het filiaal langs de rechterzijde juist naast Kia Vermant en de Tesla garage. (klik hier voor een routenavigatie)