Zijruit vervangen prijs

Is de zijruit van uw wagen gebroken? Dan wilt u zo snel mogelijk een nieuwe.
Bent u verzekerd tegen glasbreuk aan uw wagen? Dan heeft Carglass® goed nieuws voor u: de vervanging van uw zijruit is gratis en heeft geen effect op uw verzekeringspremie. Bent u niet verzekerd? Dan bezorgen wij u een vrijblijvende offerte voor de vervanging van uw zijruit. En de levenslange garantie? Die is altijd inclusief. 

Zijruit vervangen: prijs mét verzekering

Is uw zijruit stuk en bent u daarvoor verzekerd? Dan betaalt u geen cent voor de vervanging bij Carglass®. Bovendien regelen wij alle administratie rechtstreeks met uw verzekeraar. Het enige wat u hoeft te doen, is een afspraak regelen en wij doen de rest.

Maak nu online een afspraak

Zijruit vervangen: prijs zonder verzekering 

Bent u niet verzekerd voor de gebroken zijruit van uw wagen? Ook dan helpt Carglass® u graag verder. Hoeveel de nieuwe zijruit precies kost, hangt af van diverse elementen zoals het wagenmerk, de specifieke ruit die stuk is en het ruittype – helder of getint, … Wilt u de exacte prijs kennen voor de vervanging van de zijruit?

Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan bij Carglass®:
online offerte  of via

Levenslange garantie op de vervanging van uw zijruit

Carglass® geeft u een levenslange garantie op het uitgevoerde werk.

Prijs voor het vervangen van uw zijruit? Vraag snel uw offerte aan.  

Autoruiten van originele kwaliteit

Een zijruit vervangen? Daarbij is het vooral belangrijk dat de nieuwe autoruit perfect past. Bij Carglass® maakt u zich daarover geen zorgen: wij hebben altijd 220.000 nieuwe autoruiten op voorraad. Voor elk merk en elk model hebben we dus een oplossing.
We gebruiken bovendien dezelfde autoruiten als de oorspronkelijke constructeur. Zo laat u extra gerust uw autoruit vervangen.