Mobiele Service: herstelling of vervanging ter plaatse

Krijgt u onderweg te maken met een sterretje of barstje in uw voorruit? Of erger nog: is uw hele autoruit gebarsten? Het moment valt altijd slecht. Maar geen zorgen: dankzij de mobiele service van Carglass® bent u snel geholpen. 

Herstelling? De mobiele service is al onderweg

Hoe vlugger u een sterretje in uw voorruit laat herstellen, hoe kleiner de kans dat het verder scheurt. Ziet u een sterretje? Wees er dan snel bij en kies voor een bliksemsnelle herstelling. U kiest zelf waar:

  • in een van de 43 Carglass® Service Centers
  • bij u thuis
  • op uw werk
  • op een andere locatie naar keuze

In 45 minuten klaart een monteur van de Mobiele Service de klus. De enige voorwaarde? Dat er op de locatie een overdekte werkplaats is. Zo kan de afspraak altijd doorgaan – bij stralende zon én op druilerige dagen.

Ook vervanging door mobiele service

Ook als we uw ruit niet meer kunnen herstellen, maar moeten vervangen, dan komen we dat bij u ter plekke doen. Ook een vervanging van uw voorruit kan perfect op locatie gebeuren indien u een overdekte werkplaats heeft.

Onze monteurs zorgen voor een vakkundige vervanging bij u thuis, op uw werk of onderweg. Zo zet u uw eigen taken ongestoord verder. Dit geldt natuurlijk ook voor zijruiten en achterruiten vervangen

Kleine meerprijs voor veel gemak 

Onze mobiele monteurs komen u verder helpen bij u thuis, op uw werk of waar u maar wil. Gemakkelijk dus, want u hoeft zich zelf niet te verplaatsen. De kosten voor deze service? Dat valt reuze mee!

Bent u verzekerd tegen glasbreuk voor uw auto? Dan betaalt uw verzekering ook de kosten van €41,75 voor de Mobiele Service. Hebt u geen verzekering? Dan neemt u die voor uw rekening. Of komt u naar een Carglass® Service Center, natuurlijk.


Wij helpen u waar u wenst