Carglass® helpt u altijd en overal

Krijgt u onderweg te maken met een sterretje of barstje in uw voorruit? Of erger nog: is uw hele autoruit gebarsten? Het moment valt altijd slecht. Maar geen zorgen: dankzij de mobiele service van Carglass® bent u snel geholpen. 

Ook als u een erg dringende glasschade hebt, kan u altijd op Carglass® rekenen. Onze 24u service staat dan voor u paraat!

Herstelling? De mobiele service is al onderweg

Hoe vlugger u een sterretje in uw voorruit laat herstellen, hoe kleiner de kans dat het verder scheurt. Ziet u een sterretje? Wees er dan snel bij en kies voor een bliksemsnelle herstelling. U kiest zelf waar:

  • in een van de 44 Carglass® Service Centers
  • bij u thuis
  • op uw werk
  • op een andere locatie naar keuze

In 45 minuten klaart een monteur van de Mobiele Service de klus. De enige voorwaarde? Dat er op de locatie een overdekte werkplaats is. Zo kan de afspraak altijd doorgaan  – bij stralende zon én op druilerige dagen.

Ook vervanging door mobiele service

Ook als we uw ruit niet meer kunnen herstellen, maar moeten vervangen, dan komen we dat bij u ter plekke doen. Ook een vervanging van uw voorruit kan perfect op locatie gebeuren indien u een overdekte werkplaats heeft.

Onze monteurs zorgen voor een vakkundige vervanging bij u thuis, op uw werk of onderweg. Zo zet u uw eigen taken ongestoord verder. Dit geldt natuurlijk ook voor zijruiten en achterruiten vervangen

Kleine meerprijs voor veel gemak 

Onze mobiele monteurs komen u verder helpen bij u thuis, op uw werk of waar u maar wil. Gemakkelijk dus, want u hoeft zich zelf niet te verplaatsen. De kosten voor deze service? Dat valt reuze mee!

Bent u verzekerd tegen glasbreuk voor uw auto? Dan betaalt uw verzekering ook de kosten van 40.72€ voor de Mobiele Service. Hebt u geen verzekering? Dan neemt u die voor uw rekening. Of komt u naar een Carglass® Service Center, natuurlijk.


Driehonderdvijfenzestig dagen per jaar

Glasschade op een zon- of feestdag? Carglass® helpt u zeven dagen per week uit de nood. Een verbrijzelde zijruit in een uithoek van het land? Carglass® komt naar élke locatie. 

Wij helpen u waar u wenst

Noodgeval? Reken op onze 24/7 service

Wanneer een zijruit of achterruit breekt, is een vervanging onvermijdelijk. Bij zo’n noodgeval rekent u op de 24/7 service van Carglass®, ook op zon- en feestdagen.
 
Bij het krieken van de dag, net na de kantooruren of in het holst van de nacht? Het uur maakt niet uit: onze monteurs komen naar u toe voor de vervanging. Of ze openen speciaal voor u het dichtstbijzijnde Carglass® Service Center. Een unieke dienstverlening in België!

Bel het gratis nummer 0800 166 16 en onze medewerkers helpen u direct verder.