Zijruit vervangen

Ligt de zijruit van uw auto aan diggelen? Vaak zijn vandalen of dieven de oorzaak. Hoe dan ook: u wilt gauw een oplossing voor uw kapotte zijruit. Geen zorgen, want Carglass® installeert uw nieuwe zijruit razendsnel.

Omdat de meeste zij- en achterruiten van een wagen uit gehard glas bestaan, verbrijzelen ze volledig bij een harde impact. Daarom kunnen we een zijruit niet herstellen en moet ze altijd worden vervangen, maar dankzij onze permanente voorraad van meer dan 220.000 ruiten helpen wij u snel uit de nood. Voor om het even welk merk en model hebben wij een ruit van originele kwaliteit.

Zijruit vervangen: wij helpen u 24/7 uit de nood

Glasbreuk hebt u niet zelf in de hand. Vaak valt een schadegeval op de meest ongelegen momenten voor. Gelukkig biedt Carglass® voor dat soort noodgevallen de klok rond assistentie. Zon- of feestdag, dag of nacht: wij komen naar u toe om uw zijruit te vervangen. Of we openen speciaal voor u een Carglass® Service Center in de buurt.

Ruiten van originele kwaliteit

Dankzij onze permanente voorraad van meer dan 220.000 ruiten helpen wij u snel uit de nood. Voor om het even welk merk en model hebben wij dus een ruit van originele kwaliteit – dezelfde als bij de constructeurs – in huis.

Wat kost een zijruitvervanging? 

Hebt u voor uw wagen een verzekering tegen glasbreuk? Dan is het vervangen van uw zijruit meestal gratis. U hoeft zich bovendien niets van de administratie aan te trekken, want die regelen wij rechtstreeks met uw verzekeraar. 

Bent u niet verzekerd voor de zijruit van uw auto? Ook dán doet u een beroep op Carglass®. Vraag snel een offerte voor het vervangen van uw zijruit.

Maak een afspraak