Sterretje in autoruit repareren

Een sterretje in uw autoruit? Laat het snel herstellen voordat het een barst wordt.

Dat kan ook zonder afspraak alleen moet u op drukke momenten misschien even wachten. Speelt u graag op zeker? Maak dan meteen een afspraak.

Wij herstellen het sterretje in minder dan 45 minuten. Terwijl u geniet van een lekkere koffie.

Wanneer is een herstelling mogelijk?

Of het sterretje in uw autoruit kan worden hersteld, hangt van twee belangrijke kenmerken af:

  • Is het sterretje in de autoruit kleiner dan 2 euro?
  • Is het sterretje in de autoruit meer dan 6 centimeter van de rand verwijderd? 

Is het antwoord op deze twee vragen ‘ja’? Dan kan Carglass® de ster in uw autoruit waarschijnlijk herstellen. U blijft altijd een klein ‘litteken’ zien.

Kleef onmiddellijk na de inslag een Carglass® Repair sticker over het sterretje. Op die manier kan er geen vuil of vocht in de beschadiging en is het ‘litteken’ na de herstelling kleiner.

Unieke levenslange garantie

Wacht niet om een sterretje in uw autoruit te laten herstellen. Hoe sneller u erbij bent, hoe kleiner de kans dat het sterretje verder scheurt. Bovendien krijgt u bij Carglass® een unieke levenslange garantie. Barst het door ons herstelde sterretje nadien toch nog verder? Dan krijgt u gratis een nieuwe voorruit.

Maak dus zo vlug mogelijk een afspraak bij Carglass® of kom gewoon even langs. 

Een sterretje herstellen kost 5 keer minder dan een nieuwe voorruit

Een herstelling van een autoruit is vijf keer goedkoper dan een vervanging. En ook tien keer milieuvriendelijker. Bovendien is de klus in 45 minuten geklaard en profiteert u van levenslange garantie op het uitgevoerde werk.

Bent u verzekerd tegen glasschade voor uw auto? Dan is de herstelling van een sterretje in uw autoruit meestal gratis. Zelfs het papierwerk wordt rechtstreeks tussen Carglass® en uw verzekeraar afgehandeld.

Hebt u geen verzekering voor glasbreuk? Ook dan krijgt u van Carglass® een scherpe prijs voor de herstelling van het sterretje in uw autoruit. Voor 124,99 euro rijdt u met een herstelde ruit weer buiten.