Panoramisch dakraam

Glasschade aan het panoramisch dakvenster of het dakraam van uw wagen? Dit kan allerlei oorzaken hebben. Hoe dan ook: u wilt zo snel mogelijk een oplossing. Geen zorgen, want Carglass® helpt u verder met de vervanging of herstelling van het panoramisch dak van uw auto.

Vertrouw op een specialist

Het herstellen of vervangen van het dakraam of panoramisch dak van uw auto is geen standaard job. Het is technisch uitdagend en zeer arbeidsintensief. Een panoramisch dakvenster vervangen is bovendien heel specifiek werk. De manier waarop je een dakvenster moet vervangen is per merk en type wagen verschillend. Onze monteurs krijgen continue opleiding zodat ze altijd mee zijn met de laatste nieuwe modellen en trends.

Carglass® vervangt alle niet beweegbare glazen daken.

Meer info? Bel 0800 166 16

Vind een Service Center bij u in de buurt

 

servicecenter

Maak een afspraak

Heeft u dus glasschade opgelopen aan het dakvenster van uw wagen? Maak dan zo snel mogelijk een afspraak om deze te herstellen of vervangen. Carglass® vervangt alle niet beweegbare glazen daken. Maar ook bepaalde beweegbare glazen daken kunnen door Carglass® vervangen worden. Om een afspraak te maken of om te kijken of Carglass® uw panoramisch dakvenster kan vervangen, neemt u best contact op met ons customer contact center via het gratis nummer:

0800 166 16

 

Indien het gaat over een gelaagd dak met een inslag kleiner dan 2€, dan kan Carglass® dankzij haar expertise deze ook herstellen. En dit dezelfde kwaliteitsgarantie en met dezelfde levenslange garantie als voor een andere autoruit. Aangezien het herstellen of vervangen van een panoramisch dakvenster zo specifiek is en verschilt van de standaardprocedure en (de-)montagevoorschriften, laat u deze klus uiteraard beter uitvoeren door een expert.

Bij Carglass® kan u dan ook rekenen op gespecialiseerde monteurs die een ruime ervaring hebben in het herstellen en vervangen van uw gelaagde, vaste panoramische daken. Bovendien bieden wij bij Carglass® u graag de beste service aan: u brengt uw wagen binnen in het afgesproken filiaal op het afgesproken uur en wij bellen u als uw wagen weer klaar is. Door onze grote focus of kwaliteit en klanttevredenheid gaat u bij ons buiten met een zorgeloos gevoel.

Pano
Pano

Ruiten van originele kwaliteit

Dankzij onze permanente voorraad van meer dan 220.000 ruiten, kunnen wij u quasi altijd vlot uit de nood helpen. Voor om het even welk merk en model hebben wij dus een ruit van originele kwaliteit – dezelfde als bij de constructeurs – in huis. Ook voor auto dakramen of panoramische daken.

Wat kost een vervanging van het glas van uw panoramisch dak of dakraam?

Bent u verzekerd tegen glasbreuk? Dan is het vervangen van het glas van uw panoramisch dakvenster of dakraam van uw wagen meestal gratis. Dit controleren we voor de zekerheid ook met uw verzekeraar. U hoeft zich bovendien niets van de administratie aan te trekken, want dat regelen wij rechtstreeks met die verzekeraar.

Bent u niet verzekerd voor glasschade? Ook dán doet u een beroep op Carglass®. Vraag snel een offerte voor het vervangen van uw panoramisch dakvenster.

Waarom het panoramisch dak van uw auto vervangen bij Carglass®?

Waarom u zou kiezen voor Carglass®? We lijsten het even voor u op: 

  • u maakt vlot een afspraak
  • u profiteert van unieke levenslange garantie op het geleverde werk
  • u rekent op onze permanente voorraad van 220.000 ruiten – voor elk merk en model
  • u bouwt op onze ervaren en gespecialiseerde monteurs

Nog niet voldoende? Laat u overtuigen door de reeds meer dan 30.000 klanten die hun ervaringen met Carglass® deelden.

Maak een afspraak

Heeft u dus glasschade opgelopen aan het dakvenster van uw wagen? Maak dan zo snel mogelijk een afspraak om deze te herstellen of vervangen. Carglass® vervangt alle niet beweegbare glazen daken. Maar ook bepaalde beweegbare glazen daken kunnen door Carglass® vervangen worden. Om een afspraak te maken of om te kijken of Carglass® uw panoramisch dakvenster kan vervangen, neemt u best contact op met ons customer contact center via het gratis nummer 0800 166 16 en zij helpen u onmiddellijk verder.