Autoruit herstellen

Heeft u een inslag in uw autoruit? Laat het snel herstellen voordat de inslag een barst wordt. Dat kan ook zonder afspraak – alleen moet u op drukke momenten misschien even wachten. Speelt u graag op zeker? Maak dan meteen een afspraak. Het sterretje herstellen wij in minder dan 45 minuten. Terwijl u geniet van een lekkere koffie. 

Unieke levenslange garantie

Wacht niet om uw autoruit te laten herstellen. Hoe sneller u erbij bent, hoe kleiner de kans dat de inslag verder barst. Bovendien krijgt u bij Carglass® een unieke levenslange garantie. Barst de door ons herstelde inslag nadien toch nog veder? Dan krijgt u gratis een nieuwe voorruit. Maak dus zo vlug mogelijk een afspraak bij Carglass® of kom gewoon even langs.

Wanneer kan mijn autoruit hersteld worden?

Of het uw autoruit kunnen herstellen, hangt van twee belangrijke kenmerken af: 

  • Is de inslag in de autoruit kleiner dan 2 euro
  • Is de inslag in de autoruit meer dan 6 centimeter van de rand verwijderd?

Is het antwoord op deze twee vragen ‘ja’? Dan kan Carglass® uw autoruit herstellen. U blijft altijd een klein ‘litteken’ zien. Kleef onmiddellijk na de inslag een Carglass® Repair sticker over de inslag. Op die manier kan er geen vuil of vocht in de beschadiging en is het ‘litteken’ na de herstelling kleiner.

Herstelling op locatie

Indien u dat wenst, komt onze Mobiele Service uw autoruit ter plaatse herstellen, waar u maar wilt.
Maar u kan natuurlijk ook terecht in een van onze 43 Carglass® Service Centers verspreid over heel België. Terwijl wij uw voorruit herstellen, geniet u van een lekkere koffie, surft u gratis op internet of maakt u een fietstochtje met onze gratis leenfietsen.