Sterretje in de voorruit van uw Volkswagen Polo herstellen

De Polo, geboren in 1975, was lange tijd het kleinste broertje van de Volkswagen-familie en werd al snel een echte publiekslieveling. De eerste Polo beperkte zich nochtans tot het absoluut noodzakelijke. Wilde u graag hoofdsteunen of tapijt, ventilatie of verwarming? Dan moest u daarvoor bijbetalen! En aan de rechterkant van de wagen was er geen deurslot, daar moest u van binnenuit sluiten. Vandaag staat de Polo gelukkig al veel verder en is het een wagen die comfort met rijplezier combineert. Ook de huidige geavanceerde versie blijft een all-time favorite.

VW Polo

Sterretje? Grijp in!

Liep de voorruit van uw Volkswagen Polo averij op? Een sterretje laat u het best zo snel mogelijk herstellen. Is het kleiner dan 2 euro en minstens 6 centimeter van de rand verwijderd? Dan kan Carglass® het repareren.

Is het toch groter? Dan zullen onze monteurs uw volledige autoruit moeten vervangen. Geen zorgen, want mét of zonder sensoren, camera’s of zonnebanden in uw voorruit: zij kennen de instructies van de constructeur op hun duimpje. Ze zijn daarvoor specifiek opgeleid in ons Carglass® Learning and Development Center  en scholen zich er ook regelmatig bij. U rekent dus op een vakkundige montage en nauwkeurige camerakalibratie .

Maak een afspraak

Vervelend sterretje in de voorruit van uw Volkswagen Polo? Maak snel een afspraak voor de herstelling of vervanging van uw ruit bij Carglass®.

Is uw voorruit dringend aan herstelling toe? Bel dan 078 78 12 11 voor onze 24/7-service .

De voorruit van uw Volkswagen Polo weer in piekfijne staat? 

Maak een aspraak

Vind een Service Center bij u in de buurt