Voorruit Volkswagen Passat in topvorm? Kom langs bij Carglass®

Rijdt u met een Volkswagen Passat? Dan hebt u altijd wind mee. Want deze wagen ontleende zijn naam in 1973 aan de passaatwind . In Europese en Noord-Amerikaanse contreien hebben bestuurders het over hun Passat, maar in andere regio’s wordt de auto ook Dasher, Santana, Quantum, Magotan of Corsar genoemd. Verklaart waarom die verdacht veel op uw Passat lijken, niet?

VW passat

Sterretje? Niet zo onschuldig als het lijkt!

Ontdekt u een sterretje in de voorruit van uw Volkswagen Passat? Dat lijkt misschien onschuldig. Maar let op, want op langere termijn scheurt het ongetwijfeld verder. En dan moet u meteen uw hele voorruit laten vervangen – tot vijf keer duurder dan herstelling. Wanneer het sterretje echter kleiner is dan 2 euro en verder dan 6 cm van de rand verwijderd, kan Carglass® het nog herstellen. Wees er dus snel bij!

Moet Carglass® uw voorruit toch vervangen? Dan gebeurt dat volgens de recentste OEM-richtlijnen, dankzij de regelmatige bijscholingen in ons Carglass® Learning and Development Center .

In alle uitvoeringen

Niet elke Volkswagen Passat is uitgerust met hetzelfde voorruittype natuurlijk. Mét of zonder zonneband, regen- en lichtsensoren of camera , … Carglass® weet er raad mee. Onze inhouse-experts plaatsen uw apparatuur nauwgezet terug. Zo trekt u zorgeloos weer de weg op.

Maak een afspraak

Komaf maken met het sterretje in de voorruit van uw Volkswagen Passat? Of de volledige ruit laten vervangen? Maak nu een afspraak bij het dichtstbijzijnde Carglass® Service Center.

Is de herstelling van uw voorruit dringend? Bel dan onze 24/7-service : 078 78 12 11.

Sterretje in de voorruit van uw Volkswagen Passat?

Maak nu een afspraak.

Vind een Service Center bij u in de buurt