Voorruit Golf herstellen? Carglass® neemt uw wagen onder handen

De Volkswagen Golf? Hét paradepaardje van de Duitse autoconstructeur. Het eerste model zoefde in 1974 de weg op. En bleek volop aan te slaan bij het grote publiek. Want in 2007 waren al 25 miljoen exemplaren van de band gerold. Zo stak de Golf zijn broer, de Kever, voorbij als best verkochte Volkswagen-model.

De originele Volkswagen Golf was trouwens een stuk hoekiger dan de huidige aerodynamische Golf 7. En wist jij dat Amerikanen en Canadezen het over een Rabbit hebben als ze naar dit type Volkswagen wijzen? In Mexico heet hij dan weer Volkswagen Caribe.

VW Golf

Voorruit Golf herstellen? Droom voor Carglass®-monteurs

De Volkswagen Golf is een graag geziene gast in de Carglass®-filialen. De voorruit en achterruit van de Golf vervangen gaat dan ook heel vlot. Net zoals een sterretje in de voorruit herstellen, zolang het kleiner is dan 2 euro en minstens 6 centimeter van de rand is verwijderd. De autoruiten van uw Golf zijn safe bij ons.

De klok rond

De voorruit van uw Golf herstellen? Dat laat u aan de experts over. Ruit van een Golf 2, 3 of 4? Dat speelt geen rol. Wij kennen de knepen van het vak voor elk model. Laat de vervanging uitvoeren in een van onze Carglass® Service Centers. En is de voorruit van uw Golf dringend aan vervanging toe? Doe dan een beroep op onze 24/7-service. Bel 078 78 12 11 en trek in een wip de weg weer op – veilig en netjes.

Gebroken voorruit van uw Golf vervangen? Maak nu een online afspraak bij Carglass®.

Vind een Service Center bij u in de buurt