Sterretje in voorruit Volkswagen Caddy? Snel naar Carglass®

De Volkswagen Caddy was oorspronkelijk alleen bedoeld voor de Amerikaanse markt en dan ook gebaseerd op de VS-versie van de Golf. In Europa maakten we in 1983 kennis met de Caddy als open pick-up of gesloten bestelwagen. De auto’s voor de Europese markt werden uitsluitend bij de Joegoslavische autofabrikant Tvornica Automobila Sarajevo (TAS) geproduceerd. Jaarlijks maakten meer dan tienduizend Caddy’s de reis naar West-Europa. Vandaag is de Caddy een geliefde compacte bestelwagen voor bedrijven en gezinnen.  

Volkswagen Caddy

Sterretje? Niet zo onschuldig als het lijkt!

Ontdekt u een sterretje in de voorruit van uw Volkswagen Passat? Dat lijkt misschien onschuldig. Maar let op, want op langere termijn scheurt het ongetwijfeld verder. En dan moet u meteen uw hele voorruit laten vervangen – tot vijf keer duurder dan herstelling. Wanneer het sterretje echter kleiner is dan 2 euro en verder dan 6 cm van de rand verwijderd, kan Carglass® het nog herstellen. Wees er dus snel bij!

Moet Carglass® uw voorruit toch vervangen? Dan gebeurt dat volgens de recentste OEM-richtlijnen, dankzij de regelmatige bijscholingen in ons Carglass® Learning and Development Center .

In alle uitvoeringen

Niet elke Volkswagen Passat is uitgerust met hetzelfde voorruittype natuurlijk. Mét of zonder zonneband, regen- en lichtsensoren of camera , … Carglass® weet er raad mee. Onze inhouse-experts plaatsen uw apparatuur nauwgezet terug. Zo trekt u zorgeloos weer de weg op.

Maak een afspraak

Komaf maken met het sterretje in de voorruit van uw Volkswagen Passat? Of de volledige ruit laten vervangen? Maak nu een afspraak bij het dichtstbijzijnde Carglass® Service Center.

Is de herstelling van uw voorruit dringend? Bel dan onze 24/7-service : 0800 166 16.

Sterretje in de voorruit van uw Volkswagen Passat?

Maak nu een afspraak.

Vind een Service Center bij u in de buurt

 

servicecenter