Sterretje in voorruit Volkswagen Caddy? Snel naar Carglass®

De Volkswagen Caddy was oorspronkelijk alleen bedoeld voor de Amerikaanse markt en dan ook gebaseerd op de VS-versie van de Golf. In Europa maakten we in 1983 kennis met de Caddy als open pick-up of gesloten bestelwagen. De auto’s voor de Europese markt werden uitsluitend bij de Joegoslavische autofabrikant Tvornica Automobila Sarajevo (TAS) geproduceerd. Jaarlijks maakten meer dan tienduizend Caddy’s de reis naar West-Europa. Vandaag is de Caddy een geliefde compacte bestelwagen voor bedrijven en gezinnen.  

Volkswagen Caddy

Sterretje? Niet zo onschuldig als het lijkt!

Ontdekt u een sterretje in de voorruit van uw Volkswagen Passat? Dat lijkt misschien onschuldig. Maar let op, want op langere termijn scheurt het ongetwijfeld verder. En dan moet u meteen uw hele voorruit laten vervangen – tot vijf keer duurder dan herstelling. Wanneer het sterretje echter kleiner is dan 2 euro en verder dan 6 cm van de rand verwijderd, kan Carglass® het nog herstellen. Wees er dus snel bij!

Moet Carglass® uw voorruit toch vervangen? Dan gebeurt dat volgens de recentste OEM-richtlijnen, dankzij de regelmatige bijscholingen in ons Carglass® Learning and Development Center .

Vervanging van uw autoruiten

Moet uw autoruit toch worden vervangen? Dan (de-)monteren onze medewerkers die uiterst zorgvuldig – en volledig volgens de richtlijnen van de constructeur. Daarnaast springen ze nauwkeurig om met camera’s , regen- en lichtsensoren, zonnebanden, … Zo garanderen wij dat u na de vervanging gezwind weer de weg op kunt.

Maak een afspraak

De voorruit van uw Volkswagen Caddy laten herstellen of vervangen? Dat gaat vlot bij Carglass®. Zoek nu het dichtstbijzijnde Carglass® Service Center  op en maak meteen een afspraak . Een herstelling duurt bovendien maar drie kwartier!

Dringend hulp nodig? Bel dan 078 78 12 11 voor onze 24/7-service .

Sterretje in de voorruit van uw Volkswagen Caddy ?

Maak nu een afspraak.

Vind een Service Center bij u in de buurt